marți, 23 februarie 2021

SES: noi contracte multianuale cu o serie de televiziuni publice din Europa

SES anunță semnarea în 2020 a mai multor contracte multianuale pentru capacitate pe satelit cu o serie de televiziuni publice din Europa, în valoare de peste 66 milioane de euro. Milioane de gospodării din Europa echipate cu televiziune prin satelit vor putea continua astfel să vizioneze conținut SD și HD livrat cu cea mai înaltă fiabilitate, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România. Între companiile media care au semnat înțelegeri cu SES menționăm ARD și ZDF în Germania, BBC în Marea Britanie, BVN în Olanda, precum și TV5Monde și France 24 în Franța, prin partenerul Globecast.


În condițiile în care aproape întreaga populație globală a fost afectată într-un fel sau altul de restricțiile impuse de pandemia COVID-19, radiodifuzorii au înregistrat o creștere rapidă a audienței, pe toate categoriile de vârstă, care urmărește programele televiziunii liniare pentru a se informa pe marginea pandemiei, din știri oficiale și de încredere. Creșterea consumului de conținut linear în 2020 a subliniat rolul satelitului ca cel mai fiabil mod de a ajunge la cea mai amplă audiență posibilă, la cea mai înaltă calitate așteptată de public.

Cele mai recente înțelegeri semnate de SES ilustrează modul în care companiile media europene exploatează sateliții SES de la pozițiile orbitale 19,2O Est și 28,2O Est pentru a transmite semnalul TV în peste 89 milioane de gospodării, depășind astfel alți operatori de satelit sau tereștrii.

„Furnizarea de programe TV cu informații de încredere și divertisment de calitate este foarte importantă în perioade de criză. Suntem încântați să-i ajutăm pe ARD, ZDF, BBC, TV5Monde, France 24 și BVN - unii dintre cele mai mari radiodifuzori europeni - să ajungă la cât mai mulți oameni prin serviciile lor”, a declarat Steve Collar, CEO SES „Satelitul este o resursă de neprețuit pentru distribuție și va rămâne așa și în viitor, oferind companiilor media cea mai largă acoperire, o fiabilitate de neegalat, lățime de bandă eficientă și abilitatea de a furniza conținut de calitate înaltă către milioane de gospodării în Europa.”

Despre SES

SES are o viziune curajoasă în a oferi experiențe extraordinare oriunde pe glob, prin distribuția conținutului video de cea mai înaltă calitate și oferind conectivitate neîntreruptă. Ca lider în soluțiile globale de conectivitate pentru conținut, SES operează singura constelație multi-orbită de sateliți, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unui rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă și în aer, și este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicații din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate și servicii cloud, platforme video și deținători de conținut. Rețeaua video a SES transmite peste 8.200 de canale și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la: www.ses.com.


Niciun comentariu despre subiectul „SES: noi contracte multianuale cu o serie de televiziuni publice din Europa”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile