marți, 23 februarie 2021

Spectacolul UEFA Champions League la București: Atletico Madrid contra Chelsea pe Național Arena

Fotbalul european de senzație se mută pentru o zi în România! După finala UEFA Europa League din 2012, marți, pe 23 februarie, Național Arena din București găzduiește un meci din optimile UEFA Champions League. Confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 1, de la ora 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat de presă.

La marginea terenului, Digi Sport va avea amenajat un studio special, unde jurnalistul Andrei Niculescu, alături de invitatul său, Florin Bratu, vor analiza șansele fiecărei echipe de a câștiga, iar la finalul meciului vor trage concluziile partidei în cadrul emisiunii Eurofotbal.

Ce plăcut e să ascultăm din nou imnul UEFA Champions League la București! Din păcate, de data aceasta nu vor fi și spectatori în tribune, însă noi vom încerca să aducem de la fața locului atmosfera unui astfel de meci important, pentru ca telespectatorii Digi Sport să se bucure din fața ecranelor de această confruntare”, a spus jurnalistul Digi Sport, Andrei Niculescu.

În platoul Digi Sport, în aceeași ediție specială Eurofotbal, jurnalistul George Dobre va analiza meciul atât înainte, cât și după fluierul de final alături de invitații săi, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint.

În vremuri deosebite avem parte de evenimente speciale! Atletico-Chelsea este cel mai important meci găzduit de România în ultimii aproape 9 ani. Atât a trecut de la finala Europa League, câștigată de… Atletico în fața celor de la Athletic Bilbao! Spre deosebire de evenimentul din mai 2012, accesul publicului nu va fi permis acum. Dar sperăm să transmitem telespectatorilor Digi Sport emoțiile din jurul acestui duel deosebit prin intermediul transmisiilor în direct de la Arena Naționala și a analizelor din studioul Eurofotbal. Asta nu înseamnă ca nu vom acorda atenția cuvenită celuilalt eveniment major al serii: înfruntarea dintre Lazio și Bayern. Marți este o altă seară în care vom vorbi altfel despre fotbal!”, a spus George Dobre, redactor-șef Digi Sport.

Confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea va fi comentată de către jurnaliștii Digi Sport Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță. Din cauza restricțiilor impuse englezilor în Spania a fost luată decizia de a se muta meciul în România, însă partida se va desfășura fără spectatori în tribune.

Meciul va fi transmis și de Telekom Sport 3 si Look Sport, conform grilelor de programe afișate pe website-urile oficiale ale acestor două televiziuni.


Un comentariu despre subiectul „Spectacolul UEFA Champions League la București: Atletico Madrid contra Chelsea pe Național Arena”:
Anonim

Sperăm ca "tradiționalul" gazon de pe Național Arena să nu ne facă de râs. Hai Atletico !

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 5 articole în ultimele 7 zile