joi, 11 februarie 2021

Talking Tom si prietenii lui dau culoare serilor de weekend, pe Minimax

De luna aceasta, cel mai simpatic motan și prietenii lui cei mai buni vin pe Minimax în fiecare weekend, de la ora 20:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Serile de weekend sunt pe cale să devină mai amuzante, pline de umor și rezolvări creative la probleme care mai de care mai… simpatice. Cei mici (și chiar cei mari) vor putea urmări în fiecare sâmbătă și duminică un maraton cu episoade din serialul animat „Talking Tom și Prietenii lui”. 

Tom este un pisoi gri tărcat, care și-a transformat garajul într-un studio de televiziune, și care are atât de multe idei, încât își dorește să le împărtășească cu lumea din jur. Și, dacă se întâmplă cumva ca invențiile să îi aducă faimă internațională, ar fi cu atât mai bine pentru el. Mai ales că vorbim despre invenții care-ți oferă superputeri, care umplu orașul cu monștri, care te ajută să călătorești în timp sau creează uși către universuri paralele!

Dacă Tom are un defect, atunci poate acesta este entuziasmul la cote maxime, dar din fericire, prietenii lui, Ginger, Ben și Hank și prietena lui, Angela, sunt mereu acolo pentru a-l ajuta să iasă din complicațiile amuzante ale acțiunilor lui și să fie vocea rațiunii sau să creeze și mai multe buclucuri. 

Ați putea crede că un grup de prieteni format din pisici și câini nu este unul plin de afecțiune și înțelegere, dar „Talking Tom și Prietenii lui” demonstrează că nu contează din ce specie faci parte, contează comunicarea, afecțiunea și sprijinul, indiferent de obstacolele de care te-ai putea împiedica. 

În fiecare weekend, cei mici se vor amuza și vor afla, prin aventuri care mai de care mai inedite, cum să reacționezi la critică, care sunt lucrurile cele mai importante în viață și că eșecurile nu sunt finalul drumului. 

Animația fermecătoare și plină de culoare este la curent cu tot ce e mai nou în tehnologie, aplicații și socializare, dar nu pierde niciodată din vedere că acestea sunt menite să ne apropie, nu să ne controleze viața. Foarte potrivit, de altfel, pentru un serial care s-a inspirat din jocuri cu animale pe telefoane mobile destinate celor mici, jocuri care au captivat imaginația și creativitatea a milioane de utilizatori, începând cu primul apărut în 2009. Anul trecut, în iunie, existau 23 de aplicații, descărcate de 13 miliarde de ori!

 Cu personaje pe care e imposibil să nu le îndrăgești, aventuri care-ți stârnesc imaginația și hohote de râs din belșug, o întâlnire cu „Talking Tom și Prietenii lui” e de neratat în serile de weekend, de la ora 20.00, pe Minimax.


Niciun comentariu despre subiectul „Talking Tom si prietenii lui dau culoare serilor de weekend, pe Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile