vineri, 23 aprilie 2021

Noua ofertă Orange PrePay cu internet bonus și premii prin tragere la sorți

Primăvara aceasta, Millidge și Doig repornesc distracția cu Orange PrePay. În intervalul 22 aprilie – 30 iunie 2021, activarea sau reîncărcarea cu o opțiune PrePay de minimum 5 euro credit va fi răsplătită cu internet bonus și premii prin tragere la sorți: 200 de telefoane OPPO Reno5 Lite, 200 de brățări de fitness OPPO Band și 100 de premii în valoare de 500 de lei fiecare, oferite în contul Orange Money, anunță operatorul printr-un comunicat de presă.

Așadar, fiecare activare sau reîncărcare cu o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit realizată în perioada campaniei le oferă clienților care se înscriu gratuit la *100# ocazia de a câștiga un smartphone, o brățară de fitness sau suma de 500 de lei, acordate prin tragere la sorţi. Mai mult, pentru o reîncărcare sau activare de opțiune efectuată din contul My Orange, numărul PrePay va fi înscris de două ori în extragerea pentru premiile campaniei.

Din surprizele noii promoții nu lipsește nici internetul bonus oferit clienților Orange PrePay. Astfel, ei vor fi răsplătiți cu 50 GB bonus dacă optează pentru reîncărcarea sau activarea unei opțiuni în magazinele Orange, sau cu 100 GB dacă fac această operațiune din contul My Orange.

În plus, Orange a pregătit și o nouă opțiune de roaming, disponibilă pentru utilizatorii cartelelor pre-plătite. De acum, opțiunea de 14 euro credit oferă, în completarea resurselor în roaming SEE, beneficii disponibile în două noi țări aflate printre destinațiile preferate de vacanță: Turcia și Egipt.

Mai multe informaţii despre noua ofertă Orange PrePay sunt disponibile pe: www.orange.ro/prepay/castiga/.


2 comentarii despre subiectul „Noua ofertă Orange PrePay cu internet bonus și premii prin tragere la sorți”:
Anonim

Mi-ar placea sa existe o opțiune Prepay de macar 5GB internet cu 2 euro pe lună fără minute si smsuri. Pentru cei ce nu au nevoie de minute și smsuri.

Anonim

Opțiunea de 14 Euro seamănă cu o întoarcere în timp. Dar dacă se găsesc clienți, de ce nu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile