sâmbătă, 29 mai 2021

După jocurile "Days Gone" și "Horizon Zero Dawn", exclusivitatea PS4 "Uncharted 4: A Thief's End" va fi lansată pentru PC

Sony Interactive Entertainment va lansa "Uncharted 4: A Thief's End" pe PC, potrivit unei prezentări a Sony pentru investitori. Prezentarea notează că sunt planificate "mai multe lansări pentru PC" și enumeră "Days Gone", care a fost lansat pe PC pe 18 mai, dar și "Uncharted 4: A Thief's End", care a debutat pe PlayStation 4 în mai 2016.

Sony a început seria de lansări pentru PC a fostelor exclusivități PS4 cu jocul "Horizon Zero Dawn", în vara anului 2020. "Death Stranding", care era exclusiv pentru PS4 la data lansării, în anul 2019, a fost lansat pentru PC vara trecută, dar de către 505 Games. 

Într-un interviu din februarie, directorul executiv al SIE America, Jim Ryan, confirma că, după "Days Gone", „o întreagă listă” de jocuri PlayStation va fi lansată pentru PC.

Consolele au reprezentat 48% din veniturile SIE în anul 2013, când s-a lansat consola PlayStation 4. În cel mai recent an fiscal, vânzările de console (chiar daca stocurile PS5 sunt aproape mereu epuizate) reprezintă doar 20% din veniturile grupului.

Prezentarea de joia aceasta explică planurile ca divizia de jocuri a Sony să fie mai puțin dependentă de vânzările de console. Din acest motiv, divizia își va diversifica linia de produse.

Compania le-a explicat investitorilor că va migra actualul ecosistem PlayStation, centrat pe consolele de jocuri, către un viitor ecosistem în care elemente importante ale comunității Sony se extind dincolo de console.


Un comentariu despre subiectul „După jocurile "Days Gone" și "Horizon Zero Dawn", exclusivitatea PS4 "Uncharted 4: A Thief's End" va fi lansată pentru PC”:
Anonim

Woow, eram fan a seriei Uncharted de pe PS3. Dar cum Uncharted 4 a fost disponibil doar e PS4, nu si pe PS3, iar consola PS4 nu am cumparat, acum am ocazia sa joc Uncharted 4 pe PC! Super veste. Așteptam cat mai multe jocuri sa nu mai fie exclusive doar pentru pe PS4 / PS5.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile