marți, 4 mai 2021

O platformă VOD atenționează că va solicita în instanță până la 150.000 dolari de la fiecare fan care a vizionat ilegal un meci de box

Reprezentanții platformei de streaming Triller au declarat totuși că nu vor intenta acțiuni legale împotriva fanilor boxului care au vizionat online în mod ilegal, în data de 17 aprilie 2021, confruntarea dintre Jake Paul și Ben Askren, cu condiția ca respectivii fani să plătească înainte de 1 iunie 2021 prețul inițial de achiziție individuală a dreptului de a viziona meciul, respectiv 49,99 USD.

Au fost înregistrate peste 2 milioane de vizionari ilegale ale meciului, au explicat reprezentanții companiei, care a atenționat că avocații platformei vor urmări in instanță pe toți fanii care nu vor plăti cei 49,99 dolari înainte de 1 iunie 2021, pentru daune maxime de 150.000 USD pentru fiecare vizionare ilegală, atât cât permite Legea drepturilor de autor din SUA.

Toate serviciile VPN vor trebui să predea adresele IP reale ale fiecărei persoane care a vizionat ilegal meciul. Chiar daca nu se vor conforma, noi vom putea identifica fiecare persoană care a vizionat meciul, prin VPN sau fără VPN, deoarece fiecare flux a avut o semnătură unică încorporată”, a declarat șeful departamentului anti-piraterie de la Triller.

Platforma VOD Triller a creat un website dedicat pentru cei care doresc să plătească suma înainte de termen.

De asemenea, Triller a intentat deja acțiuni în justiție la Curtea Districtuală a SUA din California Centrală împotriva proprietarilor mai multor website-uri care au retransmis ilegal evenimentul sportiv.


Un comentariu despre subiectul „O platformă VOD atenționează că va solicita în instanță până la 150.000 dolari de la fiecare fan care a vizionat ilegal un meci de box”:
Anonim

Niciodată nu o să înțeleg treaba asta.. Ai pretenții financiare că ți-au fost retransmise ilegal niște servicii dar n-ai luat măsuri drastice de securizare ale acelor servicii. Este că și cum cineva face trafic pe torente cand ai wirelessul la liber pe conexiunea ta sau... Ai parola unică pe toate conturile

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile