miercuri, 12 mai 2021

Portare 100% digitală la YOXO, cu prima lună fără plată

Orange România a anunțat printr-un comunicat pentru presă că YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România, administrat în întregime prin intermediul unei aplicații mobile, introduce procesul de portare 100% digitală, dar și prima lună fără plată pentru cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO.

Odată cu această lansare, portarea 100% digitală devine de acum disponibilă clienților din toate rețelele. Clienții nu mai sunt nevoiți să se deplaseze fizic într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă rețea, pentru că totul se întâmplă direct de pe telefon, complet digital. Astfel, aceștia trebuie doar să descarce aplicația YOXO și să-și creeze un cont, să comande un SIM cu număr temporar pe care să îl activeze, să completeze informațiile despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

În plus, procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie, iar clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte să fie contactați din call center sau să rămână conectați într-un apel pentru a lua legătura cu un operator.

De asemenea, toți cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO până la data de 30 iulie 2021 beneficiază de prima lună de abonament fără plată.

Mai multe informații despre portarea 100% digitală sunt disponibile pe yoxo.ro/portare/ .

Despre YOXO

YOXO este abonamentul 100% digital, configurabil în functie de nevoi și preferințe, ce oferă utilizatorilor o experiență simplificată pentru accesarea serviciilor de voce şi date din reţeaua mobilă a Orange România, totul într-un serviciu direct şi rapid de la cumpărare până la utilizare.

Clienții pot alege din 3 abonamente, cu 20 GB, 60 GB sau 100 GB, ce pot fi gestionate și schimbate în fiecare lună direct din aplicație. Plata abonamentului se face complet digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicație.


Niciun comentariu despre subiectul „Portare 100% digitală la YOXO, cu prima lună fără plată”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile