luni, 26 iulie 2021

Bundesliga la Digi Sport și Look Sport pentru următorii patru ani

Cea mai importantă competiție de fotbal a Germaniei va fi transmisă în direct la Digi Sport pentru următorii patru ani. Bundesliga va debuta pe 13 august, cu cel de-al 59-lea sezon, unde vor participa 18 echipe. Cele mai importante meciuri vor putea fi vizionate în rezoluție UltraHD și pe Digi 4K. Partida de deschidere Borussia Mönchengladbach - Bayern Munchen va fi difuzată de la ora 21:30. 

Continuăm, așa cum ne-am angajat să facem încă de la început, să le oferim telespectatorilor Digi Sport cele mai importante competiții sportive. După ce am anunțat prelungirea drepturilor de difuzare pentru LaLiga, ne bucurăm să confirmăm păstrarea în portofoliul Digi Sport a unei alte competiții de fotbal apreciate din Europa. Timp de patru ani, Bundesliga va putea fi urmărită în continuare pe posturile Digi Sport, alături de celelalte programe și știri de calitate oferite de posturile nostre. Diversitatea transmisiunilor interne și internaționale contribuie la poziționarea Digi Sport, în fiecare an, în topurile celor mai urmărite posturi din România și menținerea sa în poziția de lider pe segmentul de profil”, a declarat George Dobre, Redactor Șef Digi Sport.

Meciurile din Bundesliga vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul www.digisport.ro  și vor  putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit sau prin internet. De asemenea, abonații Digi vor putea viziona meciurile prin intermediul aplicației gratuite Digi Online, pe baza unui contului DIGI.ro.

De asemenea, meciurile din Bundesliga vor fi și la Look Sport, inclusiv prin platforma Prima Play.

"Bundesliga se vede în următoarele 4 sezoane pe posturile Look Sport şi online pe primaplay.ro. Televiziuni din peste 200 de ţări transmit competiţia. 8 trofee UEFA Champions League, 6 UEFA Europa League, 2 UEFA SuperCup, 2 FIFA Club World Cup, 9 câştigători ai „Balonului de Aur”, 3 ai „Ghetei de Aur” şi 3 ai UEFA Men’s Player of the Year sunt date care condimentează oferta LOOK SPORT şi PrimaPlay.ro. Românii vor putea urmări la lucru starurile lui Bayern Munchen, forţa care a câştigat 30 de ediţii dintre cele 58 disputate până acum, dar şi ai altor echipe îndrăgite precum Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, RB Leipzig sau VfB Stuttgart", anunță Prima Tv.

Telekom nu a publicat, până la data redactării acestei știri, un comunicat despre transmisia Bundesliga în următorii ani.


Niciun comentariu despre subiectul „Bundesliga la Digi Sport și Look Sport pentru următorii patru ani”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile