luni, 12 iulie 2021

Focus Sat a lansat televiziunea "Focus Sat TV"

Focus Sat, platforma DTH din România deținută de M7 Canal+ Group, a anunțat că a lansat televiziunea 'Focus Sat TV". Difuzând informații și conținut premium, televiziunea Focus Sat TV este inclusă în toate pachetele Acces de televiziune prin satelit ale Focus Sat, precum și în pachetele TV online Play TV.

Cei care nu sunt clienți au opțiunea de a testa conținutul în direct sau la cerere direct prin intermediul aplicației Focus Sat, cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile.

Axel Gallant, VP Ungaria și România la M7 Group, a precizat: „Cei de la Focus Sat sunt convinși că televiziunea înseamnă conținut, povești, emoție și imaginație. Prin urmare, am decis să creăm propria noastră televiziune, selectând cu atenție conținut premium pentru clienții români”.

Mai mult de jumătate din titlurile europene ce vor fi transmise de televiziunea Focus Sat TV sunt premiere exclusive în țara noastră (menționăm Baron Noir, Moscow Noir, Pros & Cons, Paris Police 1900 sau The Teach).

Lansarea, devenită posibilă datorită conținutului de la Canal+ (inclusiv seriale europene de la Canal+ Création Originale), face parte din strategia internațională a grupului, astfel de transformări având loc treptat în mai multe piețe europene. Canal + a mai lansat astfel de televiziuni în Europa Centrală și de Est și pe piețele cehe și slovace, pentru clienții Skylink și freeSAT.

Tot pe 12 iulie 2021 a fost lansată o televiziune similară si pentru clienții platformei de satelit Direct One din Ungaria. Dar în țara vecină noua televiziune se numește Direct One TV. 

Ambele posturi tv sunt difuzate de la capacitatea satelitului Thor 6 de la pozitia orbitală 0,8 ° Vest, în rezoluție SD, utilizând codec-ul MPEG-2. Transmisiile sunt criptate. În plus față de satelit, Direct One TV este disponibilă și prin serviciile Direct Now, iar Focus Sat TV prin Focus Sat Live TV.

Parametri tehnici de recepție prin satelitul Thor 6 de la 0,8 ° Vest sunt: frecvența 11957, polarizare: verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S, QPSK.

Cu ocazia intrării în familia M7 Canal+ Group, în anul 2019, Focus Sat și-a relansat identitatea vizuală. Acum însă Focus Sat TV a dezvăluit și un nou brand line: "Universul tău original".


Niciun comentariu despre subiectul „Focus Sat a lansat televiziunea "Focus Sat TV"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile