vineri, 23 iulie 2021

Jucătoarele de tenis care reprezintă România la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor intra în competiție mâine dimineață, în direct pe Eurosport 2.

Monica Niculescu și Raluca Olaru vor intra pe teren în jurul orei 6:30, pentru a reprezenta România în proba de dublu feminin. Cele două vor face pereche împotriva jucătoarelor taiwaneze Hao-Ching Chan și Latisha Chan, capi de serie numărul 5 la Tokyo 2020, anunță televiziunea Europort printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Singura sportivă a României prezentă pe tabloul de simplu de la Jocurile Olimpice, Mihaela Buzărnescu, debutează la rândul său tot sâmbătă dimineață. Buzărnescu va juca împotriva americancei Alison Riske în jurul orei 10:00. Meciul va fi în direct pe Eurosport 2 și reprezintă o șansă bună de calificare în turul secund pentru româncă. În singurul meci direct jucat până acum cu Riske, Buzărnescu s-a impus în două seturi, în 2018 la Hobart.

Ambele meciuri vor fi disponibile și pe platforma Eurosport Player atât în direct, cât și la cerere. Pe întreaga durată a Jocurilor Olimpice, Eurosport și Eurosport Player vor transmite fiecare moment și fiecare medalie de la fiecare probă a competiției, pentru ca fanii să nu rateze nicio evoluție a favoriților lor.

Programul jucătoarelor de tenis din România:

În jurul orei 6:30, Eurosport 2 – Niculescu/Olaru v Chan/Chan

În jurul orei 10:00, Eurosport 2 – Buzărnescu v Riske

 Mai jos gasiti și un material cu citate de la experții Eurosport despre înotătorul român David Popovici și despre gimnastul Marian Drăgulescu.

CINE: Experții Eurosport în înot, Alain Bernard și Sarah Bro 

SUBIECT: Alain Bernard și Sarah Bro vorbesc despre David Popovici și șansele sale de a câștiga o medalie în probele de 100m și 200m liber.

Alain Bernard:

„Atunci când el înoată, se folosește de picioarele sale mari și puternice. Cred că poate câștiga o medalie. 47.3 a fost un timp extraordinar (n.r. reușit la Roma la Campionatele Europene de Juniori în această lună). Este foarte tânăr și se află la primele sale Jocuri Olimpice, dar cred că poate obține o medalie la 100m liber.”

„Cred că pentru el și alți tineri a fost un avantaj că Jocurile Olimpice s-au amânat un an. Ei au avut timp să se dezvolte mai mult. Îmi doresc să văd o finală disputată între Caeleb Dressel și Popovici. Am un sentiment special când vine vorba de proba de 100m liber.”

 Sarah Bro:

„Trebuie să aprecieze fiecare moment și să nu se gândească la cursă ca fiind cursa vieții lui. Este o cursă ca oricare alta în care ai concurat. Cred că faptul că nu va exista public va fi un avantaj pentru cineva atât de tânăr, fiindcă nu există presiunea din partea spectatorilor.”


CINE: Experții Eurosport în gimnastică, Alberto Busnari și Fabian Hambuchen

SUBIECT: Alberto Busnari și Fabian Hambuchen îl laudă pe Marian Drăgulescu pentru a cincea sa participare la Jocurile Olimpice

Alberto Busnari: „Eu sunt cu doi ani mai în vârstă decât el, și cred că dacă ajungi să concurezi ca sportiv la vârsta pe care o are, înseamnă că pasiunea sa pentru gimnastică și pentru Jocurile Olimpice este cu adevărat specială. Marian nu este un sportiv tipic și este foarte bine pentru public să-l vadă concurând în continuare. Eu îi spun Super-Marian.”

Fabian Hambuchen: „Drăgulescu este o legendă, un mare campion și faptul că a reușit să concureze la acest nivel atât de mulți ani este grozav. Pentru Marian aceste Jocuri Olimpice reprezintă o nouă șansă. Ar putea să se califice în finală, dar nivelul este atât de ridicat – fiecare probă a evoluat foarte mult. Drăgulescu este un exemplu de gimnast pasionat care iubește acest sport și este tot ce ne dorim să vedem. Există mulți gimnaști tineri care nu au această sclipire în ochi pe care o are el și este minunat să-l vedem pe Marian concurând în continuare.”


Niciun comentariu despre subiectul „Jucătoarele de tenis care reprezintă România la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor intra în competiție mâine dimineață, în direct pe Eurosport 2.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile