vineri, 30 iulie 2021

Turneul WTA de tenis WINNERS OPEN de la Cluj-Napoca, la LookSport+ si Digisport 2 și 4

În perioada 1-8 august, televiziunea LOOK SPORT+ și platforma online PrimaPlay.ro transmit turneul de tenis WINNERS OPEN de la Cluj-Napoca, turneu de categorie WTA 250. WINNERS OPEN (WO) devine în 2021 un turneu de tenis de talie mondială: primul turneu WTA (Women’s Tennis Association) din istoria orașului, dar și singurul la ora actuală din Romania, va aduce pe zgura de la Winners Sports Club nume importante din circuitul profesionist, anunță Look Sport printr-un comunicat pentru presă.

Alize Cornet, Andrea Petkovic, Sara Erani, Tereza Martincova sau Kristyna Pliskova sunt doar câteva dintre jucătoarele din circuit care se alătură româncelor Patricia Țig, Irina Begu, Ana Bogdan sau Irina Bara pe zgura de la Cluj. LOOK SPORT + și platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro vor oferi iubitorilor tenisului posibilitatea de a putea urmări spectacolul singurului turneu WTA găzduit de Europa la începutul lunii august.

De asemenea, și Digi Sport anunță că va transmite Winners Open, singurul turneu WTA organizat în țara noastră. Fanii tenisului vor avea ocazia să le vadă evoluând pe majoritatea jucătoarelor noastre din top 200 WTA în competiția transmisă pe Digi Sport 2 și Digi Sport 4. În total, la Cluj vor participa 32 de jucătoare pentru probele de simplu și dublu. Meciurile se vor desfășura pe trei terenuri oficiale, cu spectatori în tribune.

Winners Open face parte din categoria de turnee WTA 250, fiind în premieră inclus în circuitul profesionist, după ce ediția din 2020 a fost una demonstrativă, oferind doar premii în bani, nu și puncte. Anul acesta, sportivele pot participa la probe de simplu și dublu, pentru premii în valoare de 235.000 dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA.


Niciun comentariu despre subiectul „Turneul WTA de tenis WINNERS OPEN de la Cluj-Napoca, la LookSport+ si Digisport 2 și 4”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile