vineri, 20 august 2021

Eurosport va transmite peste 500 de ore de sport live în următoarele cinci weekend-uri

Eurosport va transmite peste 500 de ore de sport live în următoarele cinci weekend-uri. Transmisiunile live din La Vuelta, Cursa de 24 de Ore de la Le Mans și US Open sunt doar câteva dintre competițiie oferite fanilor din România.

La scurt timp după Jocurile Olimpice Tokyo 2020, competițiile sportive live continuă la Eurosport. Începând cu ultimul Mare Tur de ciclism al anului - La Vuelta a España - și terminând cu finala de simplu masculin de la US Open, Eurosport va transmite peste 500 de ore de sport în direct, pe platformele sale liniare și digitale, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

La Vuelta* (14 august - 5 septembrie) a dat deja startul unei luni pline de acțiune și dramatism sportiv, în timp ce cea de-a 89-a ediție a emblematicei Curse de 24 de Ore de la Le Mans** (21 august - 22 august) revine pe Eurosport. US Open*** (30 august - 12 septembrie), de la Flushing Meadows din New York, va fi, de asemenea, difuzat live, în exclusivitate pe Discovery+ și Eurosport în Europa, în timp ce Novak Djokovic încearcă să devină primul jucător din ultima jumătate de secol care câștigă toate Grand Slam-urile într-un an calendaristic.

Scott Young, SVP Conținut și Producție, Discovery Sports, a declarat: "După transmisia Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, unde am captivat milioane de oameni din toata Europa cu conținutul și poveștile noastre, suntem pregătiți să continuăm să oferim fanilor sportului și mai multe transmisii live de la unele dintre cele mai mari evenimente din calendarul sportiv. Avem unii dintre cei mai buni prezentatori, experți și comentatori din domeniul transmisiunilor sportive, care prefațează fiecare eveniment împărtășindu-și cunoștințele și spunând poveștile care contează."

Marile Tururi la ciclism continuă


Discovery oferă transmisia live și exclusivă pentru La Vuelta - pe Eurosport, discovery+ și Global Cycling Network (GCN) - alături de emisiuni originale care completeaza acțiunea live. La Vuelta este difuzată în întreaga rețea Discovery în Europa și Asia, in exclusivitate, cu excepția Spaniei, Belgiei, Danemarcei, Olandei și Norvegiei.

Cea mai emblematică cursă de motorsport de anduranță din lume


Pregătirea cursei de anduranță - cele 24 de ore de la Le Mans - începe cu un documentar exclusiv de 30 de minute, care este difuzat în premieră pe Eurosport și disponibil în streaming prin discovery+ începând de luni, 16 august. Prezentând interviuri cu piloți din trecut și prezent, Race to Le Mans prezintă în detaliu ceea ce face ca acest eveniment special să fie ceea ce este astăzi.

Toate terenurile, toate meciurile în direct de la Flushing Meadows


Gazda din Europa a US Open începând cu 1989, Eurosport transmite toate meciurile si toate terenurile competiției de la New York și în 2021. Barbara Schett și Alex Corretjavor fi doar o parte dintre experții Eurosport prezenți în studioul Cube din Londra, iar Mats Wilander, de șapte ori câștigător de Grand Slam, va fi prezent la fața locului la Flushing Meadows, asigurându-se că fanii vor fi la curent cu tot ce se întâmplă pe parcursul celor două săptămâni de turneu. Mischa Zverev va oferi, de asemenea, analize și comentarii și va îndeplini noi sarcini pe teren, în cadrul seriei Misiunile lui Mischa de la Eurosport.

Boris Becker va fi parte din echipa Eurosport de la US Open în Germania, în timp ce Justine Henin va oferi analiza sa de specialitate pentru telespectatorii din Franța. Atât Becker, cât și Henin vor fi invitați la transmisiunile internaționale europene ale Eurosport pe tot parcursul turneului.

Vara sportului de la Discovery continuă să stabilească noi recorduri în ceea ce privește interacțiunea cu fanii și audiența. Transmisia Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 a ajuns la peste 372 de milioane de oameni din Europa prin intermediul canalelor și platformelor Discovery, precum și prin intermediul partenerilor săi și al televiziunilor naționale free-to-air. De asemenea, peste 1,28 miliarde de minute de conținut olimpic oferit de Discovery au fost transmise în streaming prin intermediul discovery+ și al serviciilor de abonament ale Eurosport, ceea ce reprezintă de 21 de ori mai mult decât acoperirea anterioară a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang 2018.

___________________________
*La Vuelta este exclusivă în teritoriile Pan-Europene, Asia de Est și Subcontinentul Indian. Nu este exclusivă în Spania, Belgia (exclusivitate doar pentru prima oră), Danemarca, Țările de Jos (exclusivitate doar pentru prima oră pe parcursul a opt etape), Norvegia.

**24 de ore de Le Mans este exclusiv în teritoriile Pan-Europene și în Subcontinentul Indian. Nu este exclusiv în Andorra, Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Kosovo, Liechtenstein, Luxemburg, Macedonia de Nord, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Țările de Jos, Serbia, Slovenia, Suedia, Elveția.

***US Open - acoperire exclusivă în toată Europa, cu excepția Regatului Unit și a Irlandei.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport va transmite peste 500 de ore de sport live în următoarele cinci weekend-uri”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile