marți, 10 august 2021

Meciurile de fotbal al Naționalei României, la Prima Tv și Antena 1 în perioada 2022-2026

Prima TV, televiziunea generalistă parte a Grupului Clever, a anunțat că va difuza meciuri ale echipei reprezentative de fotbal a României în următorii 4 ani. 20 de meciuri ale echipei naţionale în perioada 2022-2026 vor fi pe Prima TV şi primaplay.ro: preliminariile UEFA Euro 2024 şi FIFA World Cup 2026, dar şi meciuri din cele două ediţii ale UEFA Nations League. 


”Misiunea Prima TV este să ofere programe de calitate, iar partidele Naţionalei de fotbal sunt parte din statementul staţiei noastre în faţa publicului român, de a difuza conţinut relevant pentru telespectatori. De aceea, din 2022, Prima TV va difuza meciurile echipei reprezentative, care cu siguranţă vor stârni interesul iubitorilor fotbalului şi ne vor poziţiona în topul televiziunilor din România. Avem încredere că vom oferi transmisiuni de calitate, o acoperire editorială pe măsură şi sperăm ca şi rezultatele Naţionalei să fie unele care să bucure suporterii români”, a declarat Simona Mazilescu, director operaţional Prima TV.

Primele meciuri ale echipei naţionale de fotbal a României transmise de Prima TV şi primaplay.ro vor fi cele din timpul ediţiei UEFA Nations League. În iunie 2022 sunt programate primele 4 meciuri din această competiţie. UEFA Nations League este importantă şi prin prisma faptului că asigură calificarea, din play-off, la turneul final UEFA EURO 2024, care se va desfăşura în Germania. Preliminariile UEFA EURO 2024 vor debuta în martie 2023.

De asemenea, conform GSP, și Antena 1 a achiziționat dreptul de a transmite meciuri ale naționalei României de fotbal.


Niciun comentariu despre subiectul „Meciurile de fotbal al Naționalei României, la Prima Tv și Antena 1 în perioada 2022-2026 ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile