luni, 13 septembrie 2021

Din 18 septembrie, meciurile din Liga 1 debutează la Prima tv cu F.C. U Craiova 1948 – FCSB. Televiziunea lansează grila de toamnă cu emisiuni și seriale noi.

Prima Tv, televiziune generalistă a Grupului Clever, a anunțat printr-un comunicat pentru presă că va lansa grila de toamnă, ce cuprinde diverse emisiuni și știri și care mizează pe infotainment. Astfel, vor fi lansate sezoane noi din Cronica Cârcotaşilor, Hai cu fetele, Exclusiv VIP, Insider politic, Ora de profit, Sănătate cu stil și Poezie cu delicatețuri, începând cu 11 septembrie. Printre noutățile toamnei se află un reality, Lumea pe val, Flash! Monden cu un nou co-prezentator, Cove, sitcom-urile Oportuniștii și Secretele Președintelui precum și meciuri din Liga 1.

Prima TV transmite, începând din 18 septembrie, meciuri din Liga 1. În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfășurarea celui mai interesant campionat din ultimii ani, care a adunat la start orgoliile echipelor de tradiție din fotbalul românesc și a readus spectacolul suporterilor în tribune. Sâmbătă, 18 septembrie, microbiștii sunt așteptați la Prima TV să urmărească meciul F.C. U Craiova 1948 – FCSB.

Din 11 septembrie, de la ora 11.00, la Prima TV revine Sănătate cu stil, o emisiune pentru toți cei care își doresc să cultive un stil de viață sănătos.

Imediat după Sănătate cu stil, sâmbătă de la ora 11.30, Prima TV prezintă reality-ul Lumea pe val, o călătorie pe apă în jurul lumii. O casă plutitoare, un cuplu, un doberman și o călătorie în jurul lumii, totul într-o emisiune care, cu siguranță, va atrage telespectatorii români. Arina Delcea este jurnalistă de televiziune, în timp ce Cătălin Apostol este operator de imagine și fost antreprenor. Cei doi lasă totul în urmă și pornesc într-o călătorie pe care telespectatorii Prima TV o vor vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30.

Duminică, 12 septembrie, de la ora 11.00, jurnalistul Sebastian Zachmann revine cu o serie de interviuri de neratat cu decidenți de pe scena politică și personalități publice, la Insider politic 

De la ora 14.00, Mircea Dinescu dă startul unui nou sezon de întâlniri memorabile la Poezie și delicatețuri. Emisiunea este difuzată în fiecare duminică. Confesiunile invitaților, ingredientele autohtone, bucatele tradiționale sunt în continuare cea mai importantă parte din emisiune. Totul va fi asezonat cu muzică lăutărească, umor și poezie. Mircea Dinescu va merge prin târgurile locale și va arăta ce va achiziționa pentru masa pe care o pregătește invitatului din emisiune. Ca noutate, emisiunea va prezenta și un concurs de lăutari. În fiecare ediție, pe lângă tarafele autentice cu care ne-a obișnuit emisiunea, aceasta va aduce în fața telespectatorilor tineri ce vor să urmeze drumul cântecului lăutăresc. Noul sezon Poezie și delicatețuri care debutează în 12 septembrie și îl are ca prim invitat pe Florin Chilian.

Ziua de luni. 13 septembrie, de la ora 15.00, într-o formulă nouă, debutează sezonul de toamna Hai cu fetele! Giulia, Ioana Petric și Gabriela Marin sunt prezente, de luni până vineri, în casele telespectatorilor. Al doilea sezon oferă roluri noi celor 3 prezentatoare, aduce rubrici noi și materiale utile pentru telespectatorii Prima TV.

Și tot de luni, 13 septembrie, Cristi Brancu revine, de la 16.00, de luni până vineri, cu un sezon memorabil Exclusiv VIP. Cu un décor nou și 2 invitați permanenți de calibru, chef Amalia Bellantoni și DJ Morris, emisiunea aduce un suflu nou, fresh şi umple după amiezile telespectatorilor de voie bună şi relaxare.

Seara de luni, 13 septembrie, este rezervată la Prima TV cuplului Diana Bart și Cove. Cei doi prezintă Flash Monden!, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, la aceeași oră.

Dragoș Pătraru a revenit cu forțe proaspete și odată cu el și Starea nației! Telespectatorii vor putea vedea toate subiectele importante ale zilei, abordate în același stil, de luni până joi, de la ora 22.30.

Și cârcotașii revin la Prima TV! Într-o nouă formulă de prezentare, o nouă zi de difuzare și o bebelușă nouă. Cronica cârcotașilor, prezentată de acum de Ioana Petric și Codruț Kegheș, este difuzată de Prima TV în fiecare vineri, începând cu 12 septembrie, de la ora 20.00. În cele peste două decenii de la prima apariţie pe sticlă, Cronicuța a devenit un brand foarte apreciat de telespectatori. Fanii emisiunii sunt și cei pe care întreaga echipă se bazează în noul sezon pentru a surprinde bâlbele de la TV. Sezonul 44 promite, înainte de orice, divertisment de calitate: Bâlbele TV, Top Ruşinică, România Pitorească, Vocea Poporului.

La Prima TV debutează în această toamnă un nou serial, un sitcom care va prezenta viața a cinci personaje  aflate în situații comice. Serialul "Oportuniștii: se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30 pe Prima TV.  Fiecare episod va fi și un prilej de a vedea și vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care își vor juca propriul rol. În fiecare sâmbătă, de la ora 19.30, serialul Oportuniștii își propune să îi facă pe telespectatori să râdă, să se relaxeze alaturi de cele 5 personaje.

Din 1 octombrie, la Prima TV vine sitcomul Secretele Președintelui. Grig Chioroiu va fi pe micile ecrane cu un nou proiect în care va interpreta rolul președintelui Pupăză iar peripețiile acestuia vor face cu siguranța deliciul telespectatorilor. Gagurile, comicul de situație nu vor lipsi din acest nou serial în care telespectatorii se vor reîntâlni și cu Toni Ionescu, Bogdan Dumitrecu, Livia Taloi, Aniela Petreanu.


Un comentariu despre subiectul „Din 18 septembrie, meciurile din Liga 1 debutează la Prima tv cu F.C. U Craiova 1948 – FCSB. Televiziunea lansează grila de toamnă cu emisiuni și seriale noi. ”:
Anonim

poate pe viitor vedem si altemeciuri din alte campionate pe prima tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile