marți, 28 septembrie 2021

LG anunță televizoare cu diagonala de 325 inch

Televizoarele Home Cinema LG fine-pitch direct view LED (DVLED) pentru interior sunt disponibile în diferite dimensiuni și niveluri de performanță. De la configurații 2K până la 8K, cu dimensiuni de ecrane de la 108 inch la un spectaculos 325 inch, aceste ecrane vin practic cu tot ce aveți nevoie pentru cinema acasă, cu excepția floricelelor de porumb. Desigur, dacă sunteți milionari.

LG subliniază ca tehnologia DVLED oferă o luminozitate foarte bună, un raportul de contrast ridicat și un spectru larg de culori. Cum era de așteptat, ecranul este modular și necesită un controler WebOS separat pentru a afișa imaginea, ceea ce înseamnă că televizorul trebuie instalat de profesioniști.

Tehnologia DVLED de la LG este oarecum similară cu cea a tehnologiei MicroLED Samsung utilizată la televizorul The Wall TV din anul 2018. În DVLED, fiecare panou cuprinde milioane de LED-uri minuscule care furnizează lumina și culorile necesare pentru a forma o imagine. La televizoarele LED obișnuite, LED-urile oferă doar iluminarea de fundal, în timp ce imaginea este creată de stratul LCD.

Configurația DVLED de 325 inch vine cu o rezoluție 8K și un raport de aspect de 16:9. Are o luminozitate maximă de 1.200 de niți, pentru a reda imagini HDR. LG susține că televizorul de 325 inci are un unghi de vizualizare de 160 de grade. Televizorul folosește un procesor α7 și un senzor de lumină ambientală, pentru a regla în timp real imaginea, în funcție de condițiile de lumină ambientală. Televizorul și restul accesoriilor cântărește în total aproximativ o tonă.

Dacă ecranul de 325 inch se dovedește prea mare pentru unii milionari, LG oferă și soluții personalizabile începând de la un panou mic de 108 inch. De asemenea, utilizatorii pot configura televizorul în aranjamentul „UltraStretch” 32: 8, dacă doresc să vizioneze mai multe surse video pe același ecran.

Cei care dispun de sume uriașe de bani își pot exprima interesul față de Display-ul Home Cinema DVLED contactând compania LG. Potrivit presei internaționale, televizorul de 325 inch costă aproximativ 1,7 milioane de dolari. Se oferă cinci ani de garanție premium. Compania sud-coreeană oferă cutii certificate pentru de zbor, în cazul în care utilizatorul dorește să mute televizorul LG DVLED Cinema Display cu ajutorul unui avion.


Niciun comentariu despre subiectul „LG anunță televizoare cu diagonala de 325 inch”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile