joi, 23 septembrie 2021

Telekom România: minutele si SMS-urile în rețea se vor consuma doar în rețeaua mobilă, din 30 septembrie. Lucrări de actualizare a sistemelor IT, până pe 28 septembrie 2021.

Telekom România a anunțat că în perioada 23 - 28 septembrie 2021 va efectua mai multe lucrări care necesare pentru a actualiza sistemelor IT ale Telekom Romania Mobile (TKRM) și Telekom Romania Communications (TKR). Din aceasta cauză, procesarea unor solicitări și funcționarea anumitor servicii de asistență pot întâmpina dificultăți în perioada menționată. Telekom precizează că toate echipele se vor dedica rezolvării solicitărilor clienților în cel mai scurt timp și că va încerca să minimizeze impactul acestor situații.

"Serviciul MyAccount și aplicația MyAccount nu vor fi disponibile în perioada indicată. Plata facturii din MyAccount și oricare alte operațiuni disponibile de obicei în aplicație și pe web nu vor funcționa. Abonații au însă la dispoziție mijloace online și fizice alternative pentru a plăti factura. Dintre acestea amintim, plata online cu card bancar sau din aplicațiile mobile ale băncilor, la oricare dintre terminalele PayPoint, disponibile și în magazinele Telekom, sau la băncile partenere menționate pe factura Telekom. Totodată, este posibil ca în perioada 23-28 septembrie timpul de așteptare în Call center să fie mai mare decât în mod obișnuit. În acest sens, compania a alocat resurse suplimentare, care vor asigura soluționarea tuturor cererilor clienților.", explică Telekom România printr-un comunicat pentru presă.

De asemenea, Telekom a informat abonații prin intermediul unui SMS că din 30 septembrie 2021 condițiile de furnizare a serviciilor se modifică. Astfel, minutele si SMS-urile în rețea se vor consuma doar în rețeaua TKRM (Telekom Romania Mobile), iar cele către rețeaua TKR (Telekom România Communications) se vor consuma din minutele si SMS-urile naționale incluse. După epuizarea acestora, se aplică tariful național aferent planului tarifar al utilizatorului.

In luna noiembrie a anului trecut, Orange România a anunțat ca a semnat pentru achiziția pachetului majoritar de 54% din acțiunile operatorului de servicii fixe Telekom România Communications. De asemenea, Comisia Europeană a anunțat în luna iulie că a aprobat achiziția Telekom România - Orange, sub rezerva îndeplinirii anumitor condiții.


2 comentarii despre subiectul „Telekom România: minutele si SMS-urile în rețea se vor consuma doar în rețeaua mobilă, din 30 septembrie. Lucrări de actualizare a sistemelor IT, până pe 28 septembrie 2021.”:
Anonim

Deci incep sa se separe efectiv, asa e?

Anonim

Da.Așa se explică și existența a două societăți de cablu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile