marți, 26 octombrie 2021

100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice de Iarnă transmise de Eurosport

- Acțiunea din sporturile de iarnă în direct și o nouă emisiune – noutățile Eurosport înaintea Beijing 2022

- Andrew Georgiou: „Beijing 2022 prezintă o oportunitate unică de a capitaliza popularitatea și interacțiunea cu fanii și publicul larg de pe platformele noastre”

Pentru a marca 100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice Beijing 2022, Eurosport, Gazda Jocurilor Olimpice, anunță printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România planurile televiziunii: noi emisiuni și formate pentru sezonul sporturilor de iarnă și Jocurile Olimpice. Cu ajutorul grilei extinse de transmisiuni în direct și cu noul program și conținut, telespectatorii pot să urmărească în fiecare săptămână cei mai buni sportivi ai sezonului rece în drumul lor spre Beijing.

Eurosport va transmite competiția în peste 50 de țări și teritorii de pe continent, relatând poveștile cu ajutorul celor mai buni povestitori. Experiența fanilor va fi adusă la un alt nivel de analizele detaliate prezentate, precum și de acțiunea în direct care va ajunge la o audiență și mai mare ca până acum.

Drumul spre Beijing 2022 începe acum

Eurosport oferă acoperire completă, pornind de la transmisiunile în direct ale competițiilor sezonului 2021-2022. Încă înainte de Jocurile Olimpice de Iarnă din februarie, Eurosport va difuza peste 700 de ore de sporturi de iarnă în direct și 3,000 de ore în total. De la Vail la Val d’Isere și de la Lake Louise la Les Arcs, Eurosport aduce cea mai bună acțiune sportivă milioanelor de fani pasionați din Europa.

Începând cu 23 noiembrie, Eurosport va lansa Winter Pass - o nouă emisiune, în care competițiile vor fi analizate de cele mai mari nume din sport în pregătirea pentru Beijing 2022. Cele zece episoade de câte o oră ale Winter Pass vor fi prezentate de Radzi Chingyangya, cunoscut fanilor încă din timpul transmisiunilor Eurosport de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

În fiecare săptămână, Radzi va vizita unele dintre cele mai importante locații în care sportivii evoluează în drumul spre Jocurile Olimpice – printre care stațiunea de schi alpin St. Moritz, Turneul Celor Patru Trambuline și pista de patinaj viteză de la Heerenveen – oferind publicului o privire în spatele cortinei sporturilor de iarnă.

Fiecare episod Winter Pass va include și formate originale precum Sportivi de Urmărit, astfel încât fanii vor putea cunoaște în detaliu unii dintre sportivii care vor căuta succesul olimpic, dar și foste glorii precum Hermann Maier, Matty Nykanen sau Steven Bradbury în segmentul Povestiri Olimpice Esențiale powered by Bridgestone. Cele două formate vor fi publicate și pe platformele digitale Eurosport înaintea Beijing 2022.

Premiere olimpice și tehnologie de ultimă generație

 
Acoperirea Discovery a Jocurilor Olimpice de Iarnă va fi definită de premiere și de uzul tehnologiei de ultimă generație, aducând și elemente premiate de la Tokyo 2020.

- Din 26 octombrie – data care marchează 100 de zile rămase până la Jocuri – până în 29 octombrie, Eurosport 1 va transmite două ore Hall of Fame, prezentând unele dintre momentele incredibile Olimpice de la Torino, Vancouver, Sochi și PyeongChang.

- Pentru prima dată, Eurosport va fi Gazda Jocurilor Olimpice și în Franța.

- La fel ca la Tokyo 2020, studio-ul Eurosport Cube va fi în centrul atenției, încântând publicul cu cele mai bune analize. Mai mult, Beijing 2022 va veni cu și mai multe inovații care vor amplifica experiența audienței.

- Imnul produs exclusiv pentru Eurosport de către compozitorul Steven Price, în colaborare cu Orchestra Simfonică Londra, va reveni pentru Beijing 2022.

Andrew Georgiou, President of Sports, Discovery, a spus: „Beijing 2022 prezintă o oportunitate unică de a capitaliza popularitatea și interacțiunea cu fanii și publicul larg de care Discovery s-a bucurat la Tokyo 2020, venind doar șase luni mai târziu.

Un succes remarcabil de la Tokyo 2020 a fost felul în care Eurosport și platformele noastre digitale au transformat felul în care spunem poveștile sportive. Toate contribuie la felul în care ele sunt spuse pe lângă acțiunea în direct. Acestea ne-au oferit șansa de a duce poveștile umane și mai departe, conectând publicul cu sportivii mai mult și explorând lumea în care aceștia trăiesc, în același timp subliniind temele societății pe care sportivii le sprijină cu pasiune.

Când combinăm aceste povești cu acoperirea noastră fără egal a sporturilor de iarnă, Eurosport devine cel mai bun loc de a urmări călătoria spre Beijing 2022. Atât PyeongChang 2018, cât și Tokyo 2020 ne-au arătat cum succesul eroilor Olimpici au alimentat audiențe record. Ne pregătim de și mai multe în această iarnă.

Scott Young, Senior Vice President, Content and Production la Discovery Sports, a spus: „Nu ne ferim să căutăm cele mai mici detalii pentru a duce poveștile care contează către milioane de fani din Europa înaintea și în timpul Beijing 2022. Radzi Chinyanganya, care își asumă acum un rol pan-european în cadrul noii noastre emisiuni, este un prezentator excepțional, perfect capabil să vorbească publicului într-o abordare tinerească și inovativă, așa cum a demonstrat-o la Tokyo publicului britanic.

Așa cum a făcut-o și pe parcursul turneelor de Grand Slam, studio-ul Eurosport Cube s-a remarcat în rândul spectatorilor și sportivilor și în timpul Tokyo 2020. Cu toții suntem entuziasmați să vă arătăm tehnologia aceasta în noua sa formă, la Beijing 2022. Fanii din Europa vor putea urmări analize mai detaliate ca oricând din partea echipei noastre de experți ai sporturilor de iarnă.

După ce a cumpărat drepturile de difuzare în 2015, Discovery a prezentat pentru prima oară Jocurile Olimpice la PyeongChang 2018, cu recorduri de audiență liniară și digitală pe platformele localizate Eurosport. Jocurile Olimpice Beijing 2022 încep oficial cu Ceremonia de Deschidere, vineri, 4 februarie, și sunt transmise în peste 50 de țări și teritorii din Europa de Eurosport și aplicațiile sale.
_______________
* Discovery va difuza Beijing 2022 în Europa cu excepția Rusiei
** În România, Beijing 2022 poate fi urmărit pe Eurosport și aplicațiile sale.


Niciun comentariu despre subiectul „100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice de Iarnă transmise de Eurosport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile