luni, 11 octombrie 2021

Aventuri magice în timp și spațiu, la Minimax, în octombrie

„Oswaldo” și „Sub Looped-a Timpului”, două seriale animate pline de aventuri și bucurie, sunt recomandările lunii octombrie pentru Minimax, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Care sunt provocările unui pinguin în vârstă de 12 ani? Păi, să supraviețuiască în clasa a șasea, desigur. Oswaldo este acest pinguin, ingenios și foarte visător, care transformă orice provocare la școală într-o mega aventură! Alături de prietenii lui, Tobias și Leia, Oswaldo știe că orice mică frustrare și orice problemă pe care o are poate să devină o călătorie epică de învățare. Seria de desene animate este produsă în Brazilia și se bazează, câteodată, pe cultura pop locală pentru a stârni hohote de râs. 

Atunci când era mic, Oswaldo a fost găsit pe plajă de către un cuplu de oameni și a fost adoptat de ei, dar s-a integrat foarte bine în lumea umană. Printre lucrurile de care este dependent să numără pizza, jocurile video și internetul, ceea ce îl face probabil foarte asemănător cu toți copiii umani de vârsta lui. Pe de altă parte, „ciudățeniile” lui Oswaldo, ca pinguin care trăiește printre oameni, sunt acceptate și îndrăgite de cei din jur, care înțeleg că excentricitățile noastre ne fac de fapt speciali. „Oswaldo” este difuzat de Minimax zilnic, de la ora 17:30. 

Serialul este produs de Birdo Studios, același studio care a devenit faimos în lumea întreagă după ce a creat și dezvoltat mascotele Olimpiadei de Vară din 2016 și ale Jocurilor Paralimpice din 2016. 

„Sub Looped-a Timpului” este recomandarea Minimax de seară, o poveste misterioasă, cu elemente science-fiction. Dacă ar fi să fi blocat în aceeași zi, care se tot repetă, cât de îngrozitor ar fi ca acea zi să fie o zi de luni? Răspunsul la această întrebare o dau Theo și Luc, doi prieteni foarte buni care se găsesc blocați într-o buclă temporală, cam la fel ca în filmul „Ziua cârtiței”, cu Bill Murray.

Theo și Luc sunt doi băieți canadieni care locuiesc în orășelul Port Doover și merg la școală la  Port Doover Elementary School. În urma unui accident în garajul lui Theo, care implică o invenție a acestuia, cei doi sunt blocați în aceeași zi de luni și, de acolo, aventurile se țin lanț. Pentru că evenimentele zilei sunt mereu aceleași, ei știu tot ce se va întâmpla și când. Ce aleg să facă cu această putere oarecum profetică? Aflați de la Minimax, în fiecare seară, de la ora 23:00. 

Dar, desigur, puteți să vă așteptați la multe buclucuri, pentru că cei doi tratează ziua de luni ca o perpetuă vacanță și fac ce vor la școală și în împrejurimi. Luc e mai haotic și se bucură de lipsa consecințelor pentru acțiunile lor, iar Theo încearcă mereu să-l țină în frâu. 


Niciun comentariu despre subiectul „Aventuri magice în timp și spațiu, la Minimax, în octombrie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile