vineri, 8 octombrie 2021

Eurosport își întărește oferta de sporturi de iarnă înaintea Jocurilor Olimpice Beijing 2022

"Un nou parteneriat pe termen lung cu Infront oferă Discovery Sports exclusivitate la competițiile FIS. Acoperirea evenimentelor de iarnă pe platformele Discovery și Eurosport entuziasmează înaintea Beijing 2022. Fanii vor putea urmări Cupele Mondiale FIS și Campionatele Mondiale de Schi Alpin, Schi Nordic, Snowboard, Freestyle și Freeski", anunță Europort România printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit.

Discovery Sports a încheiat un nou acord pe mai mulți ani cu Infront pentru a aduce o multitudine de competiții ale Federației Internaționale de Schi (FIS) fanilor din peste 50 de țări din Europa. Astfel, Eurosport își întărește statutul de „Gazdă a Sporturilor de Iarnă”.

Competițiile Cupelor Mondiale FIS ce includ fiecare etapă din Cupa Mondială de Schi Alpin*, Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile, Cupa Mondială de Schi Fond, Cupa Mondială de Combinată Nordică și competiții de Snowboard, Freestyle și Freeski vor fi disponibile pe platformele Discovery, inclusiv Eurosport, pentru următorii cinci ani. Fanii sporturilor de iarnă vor putea urmări în fiecare weekend al sezonului rece competiții în direct.

Oferta de evenimente de iarnă va include și drepturile pentru difuzarea Campionatelor Mondiale FIS de Schi Alpin și Schi Nordic din 2023 (desfășurate în Franța și Slovenia) și 2025 (Austria și Norvegia), alături de Campionatele Mondiale FIS de Snowboard, Freestyle și Freeski din 2023 (Georgia) și 2025. Competiția de biatlon World Team Challenge va fi difuzată de asemenea, alături de seria Summer Grand Prix de sărituri cu schiurile, în fiecare an până în 2025.

În total, fanii sportului de iarnă vor putea urmări cel puțin 1000 de ore de competiții în direct de la cele mai mari și importante evenimente în fiecare an, având la îndemână cel mai extins portofoliu de transmisiuni.

Andrew Georgiou, Președinte Sport, Discovery, a declarat: „Eurosport a fost mereu gazda sporturilor de iarnă, oferind fanilor cea mai mare selecție de competiții și acces către sportivii pe care îi iubesc. Mă bucur că investiția continuă a Discovery Sports în cele mai importante evenimente sportive și parteneriatul nou cu Infront ne vor permite să livrăm toate cursele Cupei Mondiale și a Campionatelor Mondiale în timp ce ne îndreptăm atenția spre Beijing 2022.”

Discovery este locul în care fanii pot avea experiența de vizionare cea mai bună pentru sporturile de iarnă, cu cei mai buni experți și tehnologie de ultimă generație care aduce publicul mai aproape de acțiune. 

Eurosport Cube a fost în centrul „redefinirii experienței de vizionare a Jocurilor Olimpice” la PyeongChang 2018, iar investițiile Discovery în tehnologie fac ca noi inovații să urmeze să fie dezvăluite fanilor înaintea Beijing 2022.

__________________

* Exclude evenimente desfășurate în România. Cursele din Austria și Elveția fac parte dintr-un acord separat.

** Acoperirea evenimentelor din acest acord de către Discovery și Eurosport exclude țările Nordice.


Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în toată lumea, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele, prin: portofoliul de aplicații GO; servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi discovery+, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand; conținutul digital al grupului Nine Media; un parteneriat ce dezvoltă conținut inspirat din realitate și despre istoria naturii cu BBC; și un acord strategic cu PGA TOUR pentru a deveni gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel și viitoarea multi-platformă dezvoltată ca un joint-venture global alături de Chip și Joanna Gaines, Magnolia Network, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, destinația principală pentru competiții sportive premium, relevante la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Despre Eurosport

Eurosport este destinația pentru sport nr. 1 din Europa și dezvoltă puterea sportului prin conținut localizat de la cele mai importante evenimente sportive din lume. Drept Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, Discovery aduce Eurosport către discovery+, serviciul de streaming direct către consumator, începând cu o selecție de țări, din 2021. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 246 de milioane de abonați, în 75 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 30 milioane de vizitatori unici pe lună. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaționale. Pentru mai multe informații, vizitați corporate.eurosport.com. 


2 comentarii despre subiectul „Eurosport își întărește oferta de sporturi de iarnă înaintea Jocurilor Olimpice Beijing 2022”:
Anonim

SUunt atâtea canale de sport în România, fiecare companie excelând în oferte proprii cu grile senzațiionale, încât Eurosport putem spune că nu mai este ce a fost cândva. E bine că e, dar doar atât. Avantaj: telespectatorul, adică noi.

Anonim

Părerea ta, dar nu și a mea. Eu cred că e cel mai bun program de sport, cu sporturi pe care nu le găsești pe alte canale. Da, nu e bun pentru cine se uită la Liga 1, dar pentru mine, care nu sunt deloc interesat de fotbal, ci de ciclism, schi etc, e cel mai bun.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile