luni, 11 octombrie 2021

DIGI Days (11 - 17 octombrie 2021): reduceri de 50%, timp de 6 luni

- În perioada 11 - 17 octombrie, DIGI desfășoară campania #DIGIDays, prin care oferă 50% reducere, timp de 6 luni, clienților existenți;
- Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro sau în contul de client, și se aplică abonaților existenți care contractează servicii noi, extraopțiuni sau fac upgrade-uri.


DIGI anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com o nouă ediție a campaniei #DIGIDays și vine cu "o ofertă imbatabilă pentru clienții existenți: 50% reducere, în primele 6 luni de la contractarea oricărui serviciu nou, extraopțiune sau upgrade adițional. Campania se desfășoară exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, în perioada 11-17 octombrie 2021 și este creată special pentru a răsplăti fidelitatea și încrederea abonaților existenți", explică operatorul.

Clienții DIGI care au activ minimum un serviciu și doresc fie să adauge unul sau mai multe servicii din portofoliul companiei, fie să realizeze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV și doresc să beneficieze de avantajele acestei oferte, accesează site-ul DIGI.ro. Astfel, oferta se poate activa direct din pagina principală sau din „Contul meu”, secțiunea „Serviciile mele”, selectând serviciul nou sau pe cel pentru care doresc upgrade, respectiv una sau mai multe extraopțiuni TV.

Reducerea de 50% se aplică în primele 6 luni doar serviciilor și extraopțiunilor TV adăugate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei Digi Days. Beneficiile pe care #DIGIDays le aduce clienților existenți sunt valabile pentru contractele noi încheiate pe o durată de 24 de luni.

DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații cu cea mai extinsă și mai modernă rețea de fibră optică din țară, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuințe. Compania este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). De asemenea, potrivit aceleiași surse, DIGI ocupă prima poziție, după cota de piață deținută, și pe segmentul serviciilor de retransmisie a programelor de televiziune (61% market share) și pe cel al telefoniei fixe (39%). În plus, DIGI este prima opțiune a clienților care vor să își schimbe operatorul de servicii fixe și mobile. Cu peste 3 milioane de numere de telefonie portate, compania este lider detașat în segmentul portabilității.


Despre DIGI

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2020.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, DIGI a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


6 comentarii despre subiectul „DIGI Days (11 - 17 octombrie 2021): reduceri de 50%, timp de 6 luni”:
Dinu Anton

Mai așteptați pana la Black friday sa luați totul redus cu 50 % pe 12 luni și fara prelungirea de contract la extraoptiuni

Anonim

Si daca nu va fi de Black Friday asa si pierd oferta asta? Vroiam sa iau Digi Film, Digi 4K si HB0...

Dinu Anton

De 2 ani este , ce te face sa crezi ca nu o sa fie și în al3lea an????

Moderator edit: Dinu Anton, pentru discuții despre alți furnizori de servicii, utilizați articole dedicate respectivilor furnizori.

Bogdan

Dacă activez Hbo maxpaxk mi se prelungește contractul pe 24 luni la cablu Digital?

Anonim

Bogdan, dacă activezi ca sa beneficiezi de oferta asta, se prelungește cu 2 ani tot contractul. Poți însă activa fara sa beneficiezi de reducere și nu se prelungește nimic.

Dinu, prefer sa nu merg la noroc. Iar alti cablisti sau net de la alții nu mă interesează.

Dinu Anton

De 2 ani, plătesc prin oferta Black friday pe hbo maxpack și filmnow 9 lei în loc de 18. La finele lunii asteia le dezactivez și aștept pana la jumătatea lunii următoare sa le activez iar de Black friday. Fiecare cu opinia lui, dar dacă tot vor prelungire de contract pe 24 luni de ce da n-am reducerile aplicate cu 50% pe 12 luni la toate upgrade-uri care le voi face? De ce sa ma grăbesc acum sa plătesc 50% doar 6 luni?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile