joi, 7 octombrie 2021

SHOP on TV HD și Party Mix HD la NextGen

Televiziunea de teleshopping SHOP on TV HD, deținută de Best Mix Media SRL, a fost introdusă în grila națională de televiziune prin cablu a Next Gen.


Licența SHOP on TV HD a fost obținută luna trecută, prin modificarea unei alte licenței audiovizuale, cea 4K a Travel Mix. Producția proprie din structura de programe a SHOP ON TV HD/4K este în procent de 80%, iar producțiile de la alți producători în procent de 20%. Best Mix Media SRL deține alte două televiziuni cu aceeași tematica (TOP SHOP TV si 24 MIX TELESHOP /24 MIX TELESHOP). SHOP ON TV este o televiziune orientata spre publicul comercial, preponderent din zona urbană. Programele televiziunii SHOP ON TV prezintă produse vestimentare, accesorii, echipamente IT, electrocasnice, din domeniul auto, servicii turistice, precum și proprietăți imobiliare listate la vânzare.

De asemenea, si televiziunea Party Mix HD a fost introdusa in grila Nextgen. Party Mix HD se axează pe muzică de petrecere si este deținută tot de societatea comercială BEST MIXMEDIA SRL. A obținut licența de la CNA în luna noiembrie a anului 2019.


6 comentarii despre subiectul „SHOP on TV HD și Party Mix HD la NextGen”:
Alexandru

La Digi Cablu când intră SHOP ON TV?

Anonim

Când va fi în lista Must Carry...

Alexandru

La Digi cablu când intră Party Mix HD că avea introdus și Travel Mix HD?

Anonim

Travel Mix HD deja e în rețea la Digi, de săptămâna trecută. Mai dă-i o scanare la receptor.

Cristi

Pe Shop on TV sunt numai prezentări cu vile și apartamente (finalizate/în curs de construcție) de ordinul milioanelor de euro.

Anonim

Pai și ce dacă... Sunt clienți și pentru așa ceva.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile