vineri, 1 octombrie 2021

Transylvania Open WTA250, la LOOK SPORT și Prima Play

Dubla câștigătoare de Grand Slam Simona Halep și noua campioană de la US Open, Emma Răducanu, sunt principalele atracții de pe tabloul Transylvania Open WTA250, programat în perioada 23-31 octombrie la Cluj-Napoca și transmis în direct de televiziunile LOOK SPORT și pe platforma online Prima Play, anunță televiziunea printr-un comunicat pentru presă.

Iubitorii tenisului sunt cu ochii pe Cluj-Napoca, locul unde ar putea avea loc prima întâlnire pe teren a două dintre cele mai iubite jucătoare din circuitul WTA, fostul lider mondial Simona Halep și noua senzație a tenisului feminin, Emma Răducanu. 

Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!”, a spus jucătoarea din Marea Britanie.

Transylvania Open WTA250 va fi cel mai puternic turneu feminin organizat în România, cu 5 jucătoare din Top 30, 28 din Top 100 WTA. Favorita publicului, dar și cap de serie numărul 1 al competiției, Simona Halep este urmată în topul favoritelor de belgianca Elise Mertens (18 WTA), de britanica Emma Răducanu (22 WTA) și de estonianca Anett Kontaveit (23 WTA), proaspăta câștigătoare a Ostrava Open WTA500, unde a trecut, fără set pierdut, de Sorana Cîrstea în primul tur, apoi de 4 capi de serie mai bine cotați în ierarhia mondială. Pe tabloul principal de la Cluj se mai află și Irina Begu (58 WTA), dar alte 11 jucătoare din România speră să ajungă pe țintarul de 32, din faza calificărilor.

Televiziunea LOOK SPORT și platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro, vor oferi iubitorilor tenisului posibilitatea de a urmări pe orice device turneul ce se va juca pe hard, în BT Arena. Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele LOOK SPORT, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, precum și celelalte televiziuni ale Grupului Clever: ProfitNews, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.


Niciun comentariu despre subiectul „Transylvania Open WTA250, la LOOK SPORT și Prima Play”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile