joi, 18 noiembrie 2021

12 luni de Netflix gratuit la noi abonamente Orange Love de internet si tv, de la 40 lei lunar

De sărbători, cu Orange Love, clienții pot alege pachetele de servicii fix-mobil, prin intermediul cărora se pot bucura de conținut tv și servicii de internet prin fibră, precum și telefoane 5G cu beneficii incluse. În plus, toți clienții care aleg până pe 17 ianuarie 2022 un pachet compus din fibră și TV, beneficiază de Netflix cadou timp de 12 luni pentru abonamentul standard Netflix, anunță Orange România într-un comunicat pentru presă.

Anul acesta, Orange Love este disponibil pentru toți clienții (fie că sunt abonați Orange, clienți Orange PrePay sau abonați în altă rețea) la prețuri începând de la doar 40 lei lunar.

Cu pachetele convergente Orange Love, clienții Orange existenți cu vechime în rețea primesc 15 euro bonus pentru fiecare an în rețea, indiferent de tipul de serviciu de internet achiziționat. Astfel, abonații se pot bucura de până la 300 euro pe care îi pot utiliza ca reducere la telefoane, televizoare, console de gaming sau device-uri smart pentru casă.

În plus, clienții care aleg unul dintre pachetele Orange Love până pe 17 ianuarie 2022, beneficiază de instalare gratuită, router Internet Box 1000 inclus și 12 luni cadou la Netflix. La acestea se adaugă serviciile de internet prin fibră, dar și cele de televiziune prin cablu, cu 139 canale TV dintre care 45 HD.

De asemenea, la Orange clienții pot alege telefoane cu internet 5G nelimitat și primesc, în plus, 6 luni de Netflix cadou pentru a se bucura de serialele și filmele preferate atunci când activează sau prelungesc un abonament de voce mobilă de minim 15 euro pe o perioada de 24 de luni.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.

Mai multe informații despre noua ofertă Orange Love sunt disponibile pe: www.orange.ro/love .


Niciun comentariu despre subiectul „12 luni de Netflix gratuit la noi abonamente Orange Love de internet si tv, de la 40 lei lunar”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile