luni, 8 noiembrie 2021

Balcan Music Tv la Digi cablu digital

Televiziunea Balcan Music Tv a fost introdusă în grila operatorului de televiziune digitală prin cablu RCS RDS (Digi). 


Balcan Music Tv difuzează videoclipuri muzicale din genul manele și petrecere. Balcan Music Tv a obținut licența de la CNA în toamna anului 2019, la solicitarea Balcan Media Vision SRL, societate comercială care promitea la acel moment o investiție de un sfert de milion de euro.

Televiziunea menționată se regăsește în grila Digi cablu digital la scanare manuală, pe aceeași frecvență cu televiziunea Party Mix. De exemplu, în judetul Gorj se regăsește pe frecvența 530, SR 6900, modulație 256.

Rezoluția transmisiei Balcan Music Tv în grila Digi TV cablu este SD (Standard Definition).

UPDATE 9 decembrie 2021: Televiziunea Balcan Music TV a fost criptată și poate fi accesată la Digi Tv cablu doar plătind o nouă extraopțiune. Detalii găsiți AICI.


12 comentarii despre subiectul „Balcan Music Tv la Digi cablu digital ”:
Anonim

sunt din braila a itrat momentananscuns asteptam normal

Anonim

In Craiova, semnal slab, multe întreruperi, creează disconfort

Valentin

Vezi dacă îți merge Party Mix bine. Dacă Party Mix merge bine, iar Balcan Music Tv merge cu întreruperi, e de la ei. Dacă ambele merg cu întreruperi, e de la rețeaua ta de cablu tv din casă. Mie îmi merge bine, in alta localitate din Oltenia.

Anonim

Este Balcan Music sau Balkanika Music TV (post bulgaresc) ? Ultimul emite din 2005 pe satelit muzica din tarile balcanice destinata generatiei tinere.
Daca e romanesc, dupa cum suna numele, presupun ca o sa emita preponderent manele romanesti, turbo-folk sarbesc si chalga bulgareasca.

Iulian

E exact cum scrie in știre, nu Balkanika sau alt post străin.

Iulian

Nu o sa emită, emite deja.

Unknown

Balcan music tv care e disponibil nu e la Brasov

Unknown

Balcan Music Tv care e băgat acum nu este la Brașov

Anonim

Trebuie sa scanezi manual frecventa unde e si Party Mix, altfel nu apare deocamdată automat, ca nu a fost adaugat si in tabelul NIT. Nici la mine nu apărea daca nu scanam manual.

CRISTI IT

La cautare canale tv , selectati ALTELE

Anonim

Balcan music tv, este postul de manele românesc, are întreruperi numai el pe frecvența de 530, în Craiova. Nu îl bag la favorite, nu merită, am crezut că este Balkanika, cel bulgăresc, ala merită. Tot mai așteptăm Discovery Investigation, poate cadou de sărbători

Dsf

A întrat în NIT la Brăila

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile