vineri, 26 noiembrie 2021

M7 a semnat noi acorduri de capacitate de transmisie prin satelit la 1 grad Vest, inclusiv pentru Nickelodeon HD

Furnizorul de televiziune cu plată M7 Group, deținut de CANAL+, cu sediul în Luxemburg (proprietar și al Focus Sat România) a încheiat noi acorduri de capacitate de satelit cu RTL Hungary, ViacomCBS și Network4/Viasat World pentru platforma sa DTH de la 1 grad Vest. 

Cele trei noi acorduri de capacitate de transmisie prin satelit sunt contracte de termen lung cu toți ce trei parteneri, atât pentru capacitatea la 1 grad Vest, cât și pentru capacitatea pe ASTRA la 23,5 grade Est, precum și pe acorduri de distribuție aferente televiziunilor vizate.

Acordul cu RTL Ungaria facilitează distribuția prin satelit a RTL+ la calitate HD. Un beneficiu esențial este că va permite fanilor maghiari ai fotbalului să se bucure de meciurile live și de momentele importante ale UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League, pentru care RTL Ungaria a achiziționat drepturile pentru trei sezoane.

Acordul cu ViacomCBS va permite gigantului media să utilizeze noua capacitate contractată de la 1 grad Vest pentru distribuția prin satelit a fluxului său dedicat CEE de Nickelodeon HD. Acordul cu M7 urmează unei recente reînnoiri a contractului pentru distribuția prin satelit a 12 televiziuni ViacomCBS care vizează diverse piețe din Europa Centrală și de Est.

Network4, în parteneriat cu Viasat World, a contractat o capacitate de 1 grad Vest pentru distribuția unei versiuni localizate integral în limba maghiară a televiziunii de documentare Viasat Explorer, care va fi lansată în curând. Network4 va fi responsabilă de vânzările de publicitate locală, în timp ce Viasat World organizează linia de conținut și localizarea lingvistică.

Bill Wijdeveld, VP al departamentului de servicii de conținut pentru platforme la M7 Group, a explicat: „Suntem cu adevărat încântați că am încheiat noi acorduri cu trei clienți foarte respectați cu care ne-am bucurat de parteneriate solide de-a lungul multor ani, nu doar pentru serviciile platformei prin satelit, ci și pentru a aduce conținutul lor grozav abonaților noștri de pe diferitele piețe M7 din Europa. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare continuă și fructuoasă”.


Un comentariu despre subiectul „M7 a semnat noi acorduri de capacitate de transmisie prin satelit la 1 grad Vest, inclusiv pentru Nickelodeon HD”:
Anonim

Nickelodeon HD la Digi Cablu când?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile