vineri, 26 noiembrie 2021

Telekom Mobile a lansat Nelimitat WiFi, plus noua ofertă de iarnă

Telekom Romania Mobile Communications a anunțat printr-un comunicat pentru presă că își completează noua ofertă comercială lansată recent cu un serviciu creat pe baza feedback-ului clienților cu privire la ceea ce își doresc și în spiritul noii gândiri centrate pe acesta și al promisiunii de brand „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect.”

Noul serviciu de date mobile este Nelimitat WiFi și pentru 6 euro pe lună, pentru un contract de 24 de luni, oferă internet portabil nelimitat oriunde, oricând, pe orice dispozitiv: smartphone, smart TV, laptop, tabletă. După ce contractați serviciul, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați routerul Wi-Fi la o sursă de energie clasică și să începeți navigarea pe internet.

Majoritatea covârșitoare a clienților care participă la sondaje au spus că doresc o soluție de internet instant, pe care să o poată duce oriunde doresc. Acum o au. De asemenea, pentru mulți, o soluție portabilă reprezintă principalul motiv pentru a achiziționa serviciul, pentru că le oferă libertatea de a accesa internetul oriunde, oricând, practic de pe orice dispozitiv”, a declarat Andreea Cramer, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile Communications.

Oferta de servicii de internet mobil portabil Nelimitat WiFi se adresează atât clienților actuali, cât și celor noi, rezidențiali sau business. Pe perioada contractului, routerele wireless disponibile la alegere, ZTE sau TP-Link, sunt oferite spre închiriere cu o reducere de 100%. În plus, clienții business au la dispoziție un al treilea router în ofertă, TENDA 4G06.

Pașii pentru a utiliza Nelimitat WiFi de la Telekom Mobile sunt: ​​introduceți cartela SIM activată după semnarea contractului, conectați routerul la priză, conectați dispozitivul și sunteți gata să navigați pe internet. Pentru comenzi si detalii accesați www.mobilasacumvrei.ro. 

Recent, Telekom Telekom Romania Mobile Communications a lansat noua ofertă de iarnă, valabilă până pe 15 ianuarie 2022, se bazează pe două abonamente, ambele disponibile atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, clienţi actuali sau noi:

- Abonament la 6 euro pe lună, cu date, minute și SMS-uri naționale nelimitate şi fără perioadă contractuală obligatorie.
- Oferta cu telefon inclus, la 13 euro pe lună, cu smartphone-uri precum Samsung Galaxy A32, Xiaomi Redmi Note 10s, OppoA74 incluse fără cost suplimentar la pachet cu abonament cu date naționale nelimitate, minute și SMS-uri nelimitate în reţelele naţionale şi roaming în SEE, plus 200 de minute internaționale în SEE şi Zona 1. 

Mai mult, oferta de Black Friday, disponibilă în perioada 19 noiembrie – 5 decembrie, va fi dedicată exclusiv clienților existenți Telekom Mobile care doresc să îşi reînnoiască abonamentul sau să achiziţioneze încă un abonament, oferindu-le reduceri substanțiale la smartphone-uri de top precum și beneficii nelimitate - toate împreună cu abonamentul de 15 euro pe lună. Printre telefoanele din oferta de Black Friday se numără Samsung Galaxy A52 la 129 de euro, Xiaomi 11T la 259 de euro, Samsung Galaxy S21 la 459 de euro dar şi multe altele.


5 comentarii despre subiectul „Telekom Mobile a lansat Nelimitat WiFi, plus noua ofertă de iarnă”:
Mateo

Păi și unde nu ai semnal bun degeaba îl bagi în priza.

Anonim

Semnalul vine oriunde este rețea electrică.

Anonim

Dacă limitează viteza ca la unele abonamente unde e avantajul?
Dacă mai punem la socoteala acoperirea destul de proasta avem tabloul complet : Nelimitat, limitat la zonele cu semnal...

Anonim

Avantajul este că peste tot unde există o priză electrică, ai internet.

Anonim

Pentru cine nu a înțeles, avantajul este că acoperirea serviciului de internet este egală cu cea a extinderii rețelei electrice.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile