marți, 21 decembrie 2021

Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment, responsabil de portofoliul de televiziuni Antenna Group din 12 teritorii în CEE

Gergely Benda a fost numit General Manager Antenna Entertainment, poziție din care va fi responsabil de portofoliul de televiziuni Antenna Group din 12 teritorii în Europa Centrală și de Est, anunță compania printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Gergely Benda a fost numit General Manager Antenna Entertainment, poziție din care va fi responsabil de portofoliul de televiziuni Antenna Group din 12 teritorii în Europa Centrală și de Est.

În această toamnă, grupul internațional de media Antenna a achiziționat televiziunile AXN, Viasat3, Viasat6 și serviciile On Demand din Europa Centrală și de Est de la Sony Pictures Television. Gergely Benda va ocupa poziția de General Manager Antenna Entertainment, care include cele 22 de canale TV și două servicii On Demand, recent achiziționate.

Gergely Benda, numit la mijlocul lunii decembrie, și-a început cariera în industria muzicală. În 2012, s-a alăturat HBO în poziția de Country Manager Ungaria, iar după 2016 a fost responsabil de activitățile de marketing din 12 țări, precum și de introducerea HBO GO ca un serviciu VOD de sine stătător, din poziția de VP Marketing HBO Europe. După ce a activat cel mai recent în sectorul fintech, Benda revine în lumea televiziunii ca General Manager Antenna Entertainment. Cu expertiza și cunoștințele sale, va conduce operațiunile în următoarele 12 teritorii: Polonia, Ungaria, România, Cehia, Bulgaria, Slovacia, Croația, Serbia, Slovenia, Bosnia Herțegovina, Macedonia de Nord și Muntenegru.

Mi se pare extrem de motivant să valorificăm cunoștințele noastre, atât cele locale, cât și cele regionale, ca o adevărată companie din Europa Centrală și de Est și, totodată, să oferim divertisment recunoscut global, dar și relevant, la nivel local, în zona noastră de activitate. Antenna Group are o tradiție îndelungată și o capitalizare remarcabil de puternică. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu echipa și să dezvoltăm brandul în perioada următoare.”, a declarat Gergely Benda.

Antenna Group este o companie construită în jurul oamenilor și suntem încântați să îi urăm bun venit lui Gergely, un veteran dinamic al pieței care va conduce echipa noastră, va încuraja inovația și va cataliza creșterea.”, a adăugat Adam Theiler, CEO Pay TV Antenna Group BV. 

Despre Antenna Group

Antenna Group este o organizație internațională de media, conținut și divertisment, care deține și operează un portofoliu diversificat de active media globale pe mai multe platforme: televiziune, OTT, radio, digital, muzică, publishing și educație în Europa, America de Nord și Australia. Antenna a fost unul dintre primii investitori în Facebook, Twitter și Spotify. Antenna Group are un portofoliu impresionant de investiții media, care include printre altele The Raine Group, VICE Media și compania iconică de producție de film și televiziune, Imagine Entertainment. Cu o audiență globală de peste 150 de milioane de persoane, Antenna Group continuă să se extindă pe noi piețe, identificând oportunități semnificative de dezvoltare. 


Niciun comentariu despre subiectul „Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment, responsabil de portofoliul de televiziuni Antenna Group din 12 teritorii în CEE”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile