miercuri, 15 decembrie 2021

Grupul DIGI, contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, anunță printr-un comunicat de presă remis către blogul HD Satelit că a virat peste 1 miliard de lei către bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021, reprezentând taxe și impozite.

În trimestrul al treilea al anului 2021, compania a achitat 275 milioane lei, o sumă record în cei peste 28 de ani de activitate pe piața locală, iar în lunile octombrie și noiembrie 2021, a contribuit cu taxe și impozite a căror valoare a depășit 200 milioane de lei. 

Compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile și pe extinderea continuă a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clienților. Astfel, DIGI ocupă astăzi poziția de lider pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România și, totodată, este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați dedicați operațiunilor derulate de societățile grupului. DIGI aduce pe piață servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de aproape trei decenii, milioane de abonați. 


Niciun comentariu despre subiectul „Grupul DIGI, contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile