sâmbătă, 4 decembrie 2021

PlayStation Plus și PlayStation Now vor fuziona?

Sony ar intenționa să lanseze un nou serviciu de jocuri cu abonament pentru consolele sale PlayStation, care va concura cu Xbox Game Pass de la Microsoft. Noul serviciu, care va fi lansat anul viitor, va permite utilizatorilor, pe baza unui abonament, să aibă „acces la un catalog de jocuri moderne și clasice”, potrivit unui zvon prezentat vineri de televiziunea Bloomberg.

Se pare că noul serviciu (cu numele de cod Spartacus) va îmbina abonamentele existente ale Sony, PlayStation Plus și PlayStation Now. Ambele servicii PS Plus și PS Now oferă acces online la jocuri, dar au și conținut similar. În prezent, PlayStation Plus este necesar pentru majoritatea jocurilor multiplayer online și oferă titluri lunare gratuite, în timp ce PlayStation Now permite utilizatorilor să joace jocuri prin streaming sau să descarce jocuri mai vechi.

Sony ar intenționa să păstreze brandul PlayStation Plus, dar să elimine treptat PlayStation Now, potrivit Bloomberg, care preconizează că noul serviciu va fi disponibil pe PS4 și PS5 din primăvară. 

Sony va oferi trei niveluri ale noului serviciu, potrivit Bloomberg, deși nu este clar cât va costa fiecare nivel. PS Plus și PS Now costă în prezent cate 10 dolari lunar (sau 60 dolari anual) fiecare.

Se pare că primul nivel al noului serviciu ar include beneficiile actuale ale PS Plus, în timp ce al doilea ar oferi un catalog mai extins de jocuri PS4 și PS5. Al treilea nivel ar adăuga „demo-uri extinse, streaming de jocuri și o bibliotecă de jocuri clasice PS1, PS2, PS3 și PSP”, potrivit Bloomberg.

Sony nu a confirmat sau infirmat deocamdată aceste zvonuri.

UPDATE 29 martie 2022: Sony a confirmat zvonurile. Detalii găsiți AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „PlayStation Plus și PlayStation Now vor fuziona?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile