joi, 3 februarie 2022

Aventuri din preistorie, în luna februarie la Minimax

Luna aceasta aduce cu sine povești animate cu acțiunea în perioada de dinaintea istoriei scrise: serialul „Începuturile familiei Crood” și câteva filme din seria „Tărâmul uitat de timp”, anunță televiziunea Minimax printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


De când s-a lansat, în 2013, filmul animat 3D „The Croods” a cucerit milioane de fani din lumea întreagă. Producția a avut și o continuare, lansată în 2020. Ambele au încasat milioane de dolari la box office. Dar membrii familiei Crood au avut și multe alte aventuri pe lângă cele prezentate pe marile ecrane și acestea sunt subiectul serialului „Începuturile familiei Crood”, care le prezintă experiențele și poveștile de familie înainte de marile lor călătorii din filme.

Eeep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy și Buni își fac prieteni noi, au parte de confruntări cu animale fantastice, dar și peripeții care sunt ușor de recunoscut pentru orice familie – mers la școală, petreceri în pijamale și decizii de luat legate de viața lor de zi cu zi, într-o lume preistorică. Serialul „Începuturile familiei Crood” este difuzat de Minimax în luna februarie, zilnic, de la ora 15:30.

Serialul iese în evidență față de film pentru că este creat în tehnici clasice de animație bidimensională, iar mare parte din episoade sunt desenate de mână. Show-ul are în total patru sezoane, 52 de episoade și 140 de segmente și a primit două nominalizări la premiile Annie Awards, dedicate animațiilor de top.

În fiecare duminică din februarie, Minimax îi bucură pe cei mici cu câte o poveste din longeviva serie de lungmetraje „Tărâmul uitat de timp”, poveștile unor pui de dinozauri care au aventuri deosebite într-o comunitate de dinozauri.

Duminică, 6 februarie, de la ora 16:30, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 5: Insula misterioasă”. Filmul a apărut în 1997 și începe cu niște creaturi devoratoare de plante care lasă devastare completă în urma lor. Astfel, Littlefoot, Cera, Petrie și părinții lor nu au ce să mănânce. Micii dinozauri reușesc însă să descopere o insulă misterioasă și abundentă în alimente.

Pe 13 februarie, de la ora 16:30, e vremea pentru „Tărâmul uitat de timp 6: Secretul lui Saurus Rock”, film apărut în 1998. Littlefoot este fascinat de o poveste spusă de bunicul lui, despre un dinozaur singuratic și misterios. În mod întâmplător, Littlefoot alunecă la puțin timp după și este salvat de un dinozaur diplodocus, Doc, care are semnalmente asemănătoare cu cel din legendă.

În duminica următoare, 20 februarie, de la ora 16:30, Littlefoot și prietenii lui au parte de o aventură care implică un meteorit albastru, un vulcan activ și poate prea multă curiozitate, în „Tărâmul uitat de timp 7: Piatra din focul rece”.

Iar în ultima duminică din februarie, pe 27, de la ora 16:30, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 8: Marele îngheț”. În film, comunitatea de dinozauri este complet surprinsă de o zăpadă neașteptată și trebuie să găsească mâncare și un adăpost cald, pentru a trece cu bine peste iarnă.


Niciun comentariu despre subiectul „Aventuri din preistorie, în luna februarie la Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile