vineri, 11 februarie 2022

Emisiunea „Meserii murdare” se întoarce astăzi pe Discovery cu un sezon nou

 Celebra emisiune revine pe Discovery Channel cu un nou sezon prezentat de Mike Rowe. Sezonul 9 din „Meserii murdare” are premiera în România vineri, 11 februarie, la ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Chiar dacă este o meserie murdară, cineva tot trebuie să o facă. Mike Rowe își suflecă mânecile și se întoarce în acțiune pe Discovery Channel în fiecare vineri seară, începând cu 11 februarie, celebrând o întreagă generație de oameni cu meserii dintre cele mai dificile.

În sezonul 9, Mike Rowe are ocazia să înțeleagă meserii pe care nu le-a explorat în trecut. De la construcții la medicină și de la animale la natură, el înfruntă provocări care necesită concentrare exemplară, dar și un grad de nebunie. Fiecare episod al emisiunii evidențiază meseriile esențiale care îi transformă pe oameni în niște eroi pentru comunitățile pe care le deservesc.

În acest nou sezon de „Meserii murdare”, Mike Rowe va da piept și cu cea dificilă misiune a sa de până acum din construcții: va ajuta o echipă de fierari-betoniști care transportă două tone de oțel fiecare, pentru construcția unui pasaj.

„De-a lungul anilor am primit sute de scrisori și mesaje de la fani, implorându-mă să continui emisiunea. Nu mă pot gândi la un fel mai bun de a începe acest an,” a spus protagonistul despre noul sezon al uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni Discovery. 

Emisiunea „Meserii murdare” a fost inițial difuzată pe Discovery între 2005 și 2013, iar acum Mike se întoarce în acțiune, gata să se murdărească din nou. 

„Mike Rowe și emisiunea Meserii murdare au fost o parte din ADN-ul Discovery timp de aproape două decenii. Sunt entuziasmată că nouă generație de telespectatori o să-l vadă pe Mike înfruntând noi meserii dintre cele mai nebune și murdare,” a spus Nancy Daniels, Cheif Brand Officer, Discovery & Factual. „Acest sezon este despre mai mult decât a evidenția niște meserii dificile. El este despre a pune în lumină oamenii care au un impact asupra vieților noastre fără ca noi să știm despre asta.”

„Meserii Murdare” este în fiecare vineri, la ora 21:00, pe Discovery Channel.


Niciun comentariu despre subiectul „Emisiunea „Meserii murdare” se întoarce astăzi pe Discovery cu un sezon nou”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile