luni, 21 februarie 2022

Serialul "Alex Rider" revine în această primăvară la AXN

Serialul thriller cu spioni "Alex Rider" revine cu sezonul doi, în premieră, la AXN, în această primăvară, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul urmărește povestea lui Alex Rider, un adolescent din Londra care a fost instruit, fără să știe, pentru lumea periculoasă a spionajului încă din copilărie și este bazat pe seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global.

Acțiunea sezonului doi este bazată pe volumul „Eagle Strike”, cea de-a patra carte din serie, și îl va purta pe Alex Rider în mai multe locații internaționale, printre care sudul Franței și Amsterdam.  

După misiunea de a distruge internatul Point Blanc, din primul sezon, Alex este nerăbdător să lase trecutul în urmă și să-și reconstruiască viața. Însă, după un atac asupra unui prieten apropiat, tânărul se vede nevoit să intre din nou în lumea spionajului. Noua sa misiune este de a descâlci un plan sinistru care țintește sistemul de apărare al Statelor Unite ale Americii. 

"Alex Rider" este produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television. Otto Farrant (The White Queen), Brennock O’Conner (Game of Thrones), Vicky McClure (Line of Duty), Ronkẹ Adékọluẹjọ (Doctor Who), Marli Siu (Dixi) și Stephen Dillane (Game of Thrones) își reiau rolurile, în timp ce Toby Stephens (Die Another Day), Rakie Ayola (Harry Potter and the Cursed Child) și Charithra Chandran (Bridgerton) se alătură distribuției pentru sezonul doi. 

Anthony Horowitz, autorul francizei, este și producător executiv alături de Jill Green (Foyle’s War) și Eve Gutierrez (Vexed). Guy Burt (The Borgias) este scenarist, iar Rebecca Gatward și Jon Jones au fost regizori. 

Teaser-ul video în limba română al sezonului al doilea al serialului "Alex Rider" poate fi vizionat AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Alex Rider" revine în această primăvară la AXN ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile