marți, 22 februarie 2022

Show-ul "Dancing on Ice: Vis în doi" se lansează la Antena 1 din 5 martie 2022

Din 5 martie 2022, de la 20:00, va debuta la televiziunea Antena 1 show-ul "Dancing on Ice: Vis în doi", în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști, anunță televiziunea menționată.

Cele nouă vedete vor patina în direct alături de partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze juriul și telespectatorii: Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu.

Pentru ale cui vise vor concura vedetele? Marian Prisacaru este antrenor de patinaj artistic care dorește să își deschidă un club de patinaj. Cezar Sendrea are 15 ani și dorește să facă performanță în hochei. Ana Maria Ion, antrenoare și patinatoare, dorește să continue antrenamentele de patinaj în străinătate. Daniela Niță dorește să se antreneze și să susțină financiar viitorul sportiv în tenis al băiețelului său. Andreea Ramona Voicu dorește să se pregătească cu cei mai buni antrenori pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2026. Zsolt Kerekes dorește să deschidă un club de patinaj artistic în Miercurea Ciuc. Maria Andreea Coroamă, dorește să dezvolte o sală de pregătire specifică patinajului artistic. Grațiano Dinu dorește să facă performanță cu sportivii pe care îi antrenează, însă lipsa unei baze materiale o oprește momentan. Lilian Brînzari, elev în clasa a 12-a, speră să își deschidă un club de patinaj artistic.


Un comentariu despre subiectul „Show-ul "Dancing on Ice: Vis în doi" se lansează la Antena 1 din 5 martie 2022”:
Anonim

Pare un show mai elevat, comparativ cu ce am văzut pana acum la televiziunile românești. Sa vedem daca va oferi nivelul de artă sportivă pe care îl aștept.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile