joi, 24 martie 2022

Discovery Channel difuzează duminică, 27 martie, o serie de programe despre războiul din Ucraina

Discovery Channel difuzează duminică, 27 martie, o serie de programe despre războiul din Ucraina. Seara va începe cu documentarul Zelenskyy: Omul care l-a înfruntat pe Putin, la ora 22:00. Acesta va fi urmat de Evadare din Irpin, Cazul otrăvirilor din Salisbury și de o ediție special editată a concertului Împreună pentru Ucraina de weekendul trecut, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Detalii despre fiecare program pot fi consultate mai jos:

Zelenskyy: Omul care l-a înfruntat pe Putin

Un documentar nou, de 30 de minute, îl prezintă pe Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy. Programul va pune în lumină copilăria sa, viața dinainte să devină Președinte și poziția sa curentă de lider al unei țări sub asediu.

Evadare din Irpin

Michał Przedlacki este un jurnalist care a plecat în Ucraina în urmă cu o săptămână. Obiectivul său a fost să prezinte armata ucraineană și rezistența civilă, precum și pericolul generat de agresiunea armatei ruse și înfruntat de oameni de rând, de la fața locului. Podul demolat din Irpin, de lângă Kiev, a devenit unul dintre simbolurile acestui război și reprezintă singura cale pentru femei, copii și vârstnici de a evada de bombele și gloanțele rusești.

Împreună pentru Ucraina – concert de binefacere desfășurat pe 20 martie în Polonia

Discovery a susținut Ucraina prin concertul de binefacere unic ținut duminică, pe 20 martie, în Łódź, Polonia. Pe scenă au urcat artiști polonezi și ucraineni cu un scop comun: strângerea de fonduri pentru victimele războiului. Artiștii au performat în fața unui public de 12.000 de oameni și a milioanelor de urmăritori TV și online. Evenimentul live a fost difuzat pe Discovery Channel în 50 de țări, inclusiv în Europa Centrală și de Est, dar și SUA. Peste 2 milioane de dolari au fost strânși, iar donațiile continuă să crească. Discovery a făcut o donație directă de 500.000 de dolari și a veniturilor obținute în România și Polonia din calupul publicitar dinaintea concertului.

Cazul otrăvirilor din Salisbury

În 2018, agentul dublu Sergei Skripal și fiica sa au fost otrăviți în Salisbury, Anglia. Folosind noi dovezi, oamenii implicați în caz relatează povestea evenimentului tragic ce a transformat un orășel în centrul global al unei crime.

Program complet duminică, 27 martie:


22:00 Zelenskyy: Omul care l-a înfruntat pe Putin

(Zelenskyy: The Man Who Took On Putin)

Povestea lui Volodymyr Zelenskyy, actorul de comedie devenit în mod surprinzător președintele Ucrainei și imaginea națiunii sale în lupta împotriva invaziei rusești.

22:26 Evadare din Irpin

(The Escape From Irpin)

Jurnalistul Michał Przedlacki relatează din Ucraina, prezentând condițiile din teren pentru rezistența ucraineană și civilii care încearcă să scape de înaintarea trupelor rusești.

22:55 Cazul otrăvirilor din Salisbury

(The Salisbury Poisonings)

Persoane implicate în acest caz și noi dovezi explozive dezvăluie povestea otrăvirii spionului rus Sergei Skripal și a fiicei lui, în Salisbury, Anglia.

00:00 Împreună pentru Ucraina

(Together With Ukraine)

Cele mai mari vedete ale muzicii poloneze și ucrainene se reunesc pentru un concert de binefacere special. Toate încasările vor fi donate unor organizații caritabile, în sprijinul victimelor războiului.


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery Channel difuzează duminică, 27 martie, o serie de programe despre războiul din Ucraina”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile