joi, 17 martie 2022

Grupul DIGI, contribuție de 172 milioane de lei la bugetul de stat, în primele două luni ale anului

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale, care își desfășoară activitatea în România, a virat în primele două luni ale acestui an 172 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxe și impozite. Din totalul de 172 milioane de lei, în luna februarie contribuția a fost de 97 milioane de lei, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

În perioada ianuarie-decembrie 2021, Grupul DIGI, a avut o contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat. 

"Compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. Grupul DIGI este liderul serviciului de internet fix de pe piața autohtonă, cu o cotă de piață de 61% din totalul conexiunilor înregistrate în România, dar și pe segmentul de televiziune pay-tv, unde deține o cotă de piață de 63%, potrivit datelor oferite de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). În același timp, ocupă prima poziție în topul operatorilor în ceea ce privește portabilitatea, cu peste 3 milioane de numere mobile portate din 2008 și până în prezent, potrivit datelor furnizate de ANCOM și estimărilor companiei. Grupul DIGI este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 15.000 de angajați dedicați operațiunilor derulate în România. DIGI aduce pe piață servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de aproape trei decenii, milioane de abonați", mai precizează compania in comunicatul de presă.


Niciun comentariu despre subiectul „Grupul DIGI, contribuție de 172 milioane de lei la bugetul de stat, în primele două luni ale anului”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile