vineri, 18 martie 2022

Împreună pentru Ucraina – concert de binefacere transmis de Discovery în 21 țări

Duminică va fi organizat la Łódź, în Polonia, un concert unic cu strângere de fonduri pentru susținerea oamenilor din Ucraina. Toți banii strânși la eveniment vor fi donați către Polish Humanitarian Action. Discovery va transmite evenimentul în direct în 21 de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România, pe 20 martie, la ora 21:10, întrerupând programul obișnuit, anunță Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Împreună pentru Ucraina este un eveniment muzical unic, organizat din solidaritate cu oamenii care sunt nevoiți să fugă din calea războiului. Toate fondurile generate din vânzarea de bilete se vor îndrepta către Polish Humanitarian Action, care activează în Ucraina încă din 2014. TVN, televiziune parte din portofoliul Discovery în Polonia și partener media al evenimentului, va dona la rândul său toate fondurile obținute din vânzarea de publicitate pentru cele 10 minute dinaintea transmisiunii.

Discovery va transmite concertul în direct către o audiență extinsă din Europa Centrală și de Est. Telespectatorii Discovery vor putea urmări evenimentul de binefacere în Albania, Bosnia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Estonia, Grecia, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Malta, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina.

Telespectatorii din afara Poloniei vor putea face donații, la rândul lor, pe https://www.siepomaga.pl/en/pah-ukraina, sau pot vizita site-ul https://discoveryrise.org/ro-RO/.

Împreună pentru Ucraina aduce pe scena Atlas Arena din Łódź unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală poloneză și ucraineană: Vito Bambino, Krzysztof Zalewski, Igo, Daria Zawiałow, Stanisław Soyka, Anita Lipnicka, Kayah, Natalia Przybysz, Maciej Musiałowski, Tomasz Ziętek, Tina Karol, Dagadana, Jerry Heil și Daria Psekho. Artiștii vor interpreta piese contemporane, dar și piese cunoscute din istoria muzicii poloneze și ucrainene. Actori polonezi cunoscuți, precum Maja Komorowska, Danuta Stenka, Vanessa Aleksander și Andrzej Seweryn, vor urca și ei pe scenă. Toți artiștii implicați în eveniment au renunțat la remunerație.

Compozitorul și producătorul de coloane sonore de filme, seriale și producții radio, Wojciech Urbański, va fi directorul de muzică al concertului. Conceptul evenimentului a fost dezvoltat în colaborare cu Anna Stavychenko, Directoarea Orchestrei Simfonice Kiev, care momentan locuiește în Polonia. Trupa și corul care vor acompania producția vor fi formate din artiști din Polonia și Ucraina, iar proiectul a fost realizat și în colaborare cu Teatrul Polonez din Varșovia.

Evenimentul este organizat de agenția Follow The Step, partener de televiziune fiind TVN Grupa Discovery.


Niciun comentariu despre subiectul „Împreună pentru Ucraina – concert de binefacere transmis de Discovery în 21 țări”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile