joi, 17 martie 2022

Meniu complet cu premierele lunii la TV Paprika

Episoade savuroase și delicioase din emisiunile „Gătește italienește cu Luca”, „Regina ciocolatei”, „În bucătăria cu Nadiya” și „Rețetele rapide ale Nadiyei te așteaptă în premieră în luna martie la TV Paprika, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Premiera lunii este „Gătește italienește cu Luca”, prezentată de simpaticul bucătar italian Luca Ciano, care îți oferă o fereastră către adevărata Italie în bucătărie. Acesta este primul său serial de televiziune, dar faptul că este debutant nu se simte pe ecran. Pasiunea acestuia pentru gătit este evidentă, iar cunoștințele sale profesionale și personalitatea lui adorabilă sunt o modalitate minunată de a petrece o seară. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale – și italiene, și australiene – chiar în timp ce Luca gătește. Serialul va fi difuzat de la ora 21:30 și în reluare de la 01:30 noaptea și a doua zi, la 12:15. 

Potrivit lui Luca, conceptul de „cucina” poate fi complicat și filozofic. El crede că bucătăriile regionale, clasice și moderne sunt ramuri ale gastronomiei care au toate timpul și locul lor atunci când vine vorba de gătit. Bucătarul spune și că cele mai bune mese din viața lui nu au venit neapărat de la un restaurant cu stele Michelin, dar s-au petrecut într-un context anume și o combinație de atmosferă, locație, companie bună și, desigur, serviciu și mâncare și băuturi memorabile. 

Începând cu 19 martie, la TV Paprika debutează cel de-al doilea sezon din „Regina ciocolatei”, de la ora 18.30. Kirsten Tibballs, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. Tibballs este perfectă ca gazda unui show despre dulciuri, pentru că a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. De neratat, mai ales că bucatele ei pot fi preparate în maxim 20 de minute. 

Tot în premieră puteți vedea emisiunea „În bucătărie cu Nadiya”, de la ora 22:30, începând cu 28 martie. Nadiya Hussain este câștigătoarea sezonului din 2015 al Great British Bake Off. Caldă, amuzantă și foarte talentată, Nadiya are o misiune: să ne facă din nou entuziasmați despre bucătărie. Așa că emisiunea conține rețete care să îi inspire pe spectatori să încerce lucruri noi și multe trucuri care să facă gătitul mai ușor. Episoadele sunt tematice și prezintă mâncăruri pentru suflet, preparate proaspete și sănătoase și gustări pentru ocazii speciale. Nadiya se folosește de orice aromă din arsenalul ei: acru, dulce, condimentat, acrișor, picant, suculent, rustic, gust de nuci – pentru a stimula papilele gustative la maxim. 

Aceeași minunată Nadiya ne delectează din 31 martie, de la ora 22:30, cu „Reţetele rapide ale Nadiyei”. Dacă nu ai timp de gătit, aceasta este emisiunea perfectă pentru tine. Rețetele simple și delicioase, feluri principale și dulciuri de casă, pot fi gătite indiferent de programul zilnic. În același timp, Nadiya vizitează oameni care fac parte din publicul ei țintă: pompierii, șoferii de camion și părinții cu loc de muncă, și se întâlnește cu oameni din industria alimentară care produc ingredientele practice preferate. 


3 comentarii despre subiectul „Meniu complet cu premierele lunii la TV Paprika”:
Costy C

Emisiuni noi, dar HD cand ?

Anonim

Costy C, Paprika Tv emite deja in HD de mai mult de 1 an. Daca operatorul tau nu preia acest post tv in rezolutie HD, trebuie sa iti intrebi / soliciti aceasta la operatorul tau de tv cu plata.

Anonim

https://www.hdsatelit.com/2020/06/tv-paprika-si-filmcafe-vor-fi.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile