joi, 24 martie 2022

Serialul "Doctorul cel bun" (The Good Doctor) continuă cu sezonul 5 la AXN

Drama medicală “Doctorul cel bun”, care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, revine la AXN cu sezonul cinci din 7 aprilie și va fi difuzat în fiecare joi seara, de la ora 21.00, anutna televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul “Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal, urmărește povestea emoționantă a lui Shaun Murphy, un tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.  

De-a lungul sezoanelor, Shaun s-a transformat într-un chirurg excepțional, care a salvat nenumărate vieți. Totodată, acesta a evoluat și la nivel personal, îmbunătățindu-și abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții și colegii, dezvoltând relații de prietenie, dar și de dragoste. În sezonul anterior, relația dintre Lea și Shaun a fost pusă și mai mult la încercare, cei doi traversând emoții foarte puternice, legate de vestea unei sarcini și apoi, de pierderea acesteia. 

Debutul sezonului cinci îi găsește pe cei doi, recent întorși din Guatemala, sărbătorindu-și logodna într-un cadru festiv, alături de familie, colegi și prieteni. Însă, un anunț al doctorului Glassman schimbă traiectoria evenimentului, iar Shaun și Lea sunt nevoiți să își amâne planurile. O mamă singură află că boala fiului ei are o cauză neașteptată, iar Mateo, după ce primește o ofertă de angajare permanentă, trebuie să investigheze dacă probleme sale anterioare legate de șederea în America pot fi rezolvate.

Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman), Paige Spara (Lea Dilallo), Will Yun Lee (Dr. Alex Park), Fiona Gubelman (Dr. Morgan Reznick) și Christina Chang (Dr. Audrey Lim) își reiau rolurile, în timp ce Rachel Bay Jones (Salen Morrison), câștigătoarea unui premiu Tony, se alătură distribuției din noul sezon. 

Salen Morrison sosește la spitalul St. Bonaventure ca un pacient obișnuit, care suferă de scleroză sistemică și care se împotrivește tuturor eforturilor pe care medicii încearcă să le facă pentru a o salva. Ulterior, aceasta le dezvăluie că totul a fost doar un test pentru a vedea modul în care aceștia lucrează și, mai mult, îi anunță că este noua proprietară a spitalului. Prezența ei se va dovedi problematică pentru toate personajele, inclusiv pentru Shaun, care o privesc ca pe un nemesis. Aparent, aceasta este decisă să îi pună în situații dificil de gestionat.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (House) scenarist și producător executiv. Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), Erin Gunn, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi. 

Trailerul sezonul 5 poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=o0Hzx6U73oU


Un comentariu despre subiectul „Serialul "Doctorul cel bun" (The Good Doctor) continuă cu sezonul 5 la AXN ”:
Anonim

E un serial extraordinar

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile