vineri, 25 martie 2022

Trei emisiuni noi au premierele pe TLC din 27-28 martie

Emisiunea "Adolescente însărcinate" revine cu un nou sezon cu multă emoție, despre momentele bune și mai puțin bune din viețile unor adolescente însărcinate, care își gestionează relațiile cu partenerii și părinții, așteptând să nască, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 


Noul sezon "Adolescente însărcinate" are premiera luni, 28 martie, la ora 22:00, pe TLC și va continua în toată luna aprilie, lunea.

Seria de episoade urmărește trei mămici deja consacrate, pe Tyra, Lilly și Jenna, dar și pe Kylen și Emersyn, care urmează să devină mămici. Toate cele cinci protagoniste sunt nevoite să navigheze dificultățile care însoțesc viețile de mămici tinere și relațiile lor.

Tyra, gestionează relația complicată cu tatăl copilului ei și dinamica dintre ea și sora ei, Tiarra, și verișoara Taylor, ambele fiind gravide la rândul lor.

Lilly descoperă independența și stresul care vine odată cu ea, pe măsură ce se mută din casa mamei sale cu logodnicul ei, Lawrence.

Venind ea însăși dintr-o familie dezbinată, Jenna încearcă cu disperare să întemeieze o familie fericită pentru copilul ei.

Nou-venita Kylen, este nevoită să se maturizeze alături de iubitul ei prea încrezător, Jason, în timp ce se pregătesc pentru sosirea fiului lor.

Emersyn trebuie să găsească în timpul sarcinii o modalitate de a echilibra restricțiile instituite de mama ei strictă și limitările iubitului ei nepregătit, Mason.

"Adolescente însărcinate" prezintă povestea iubirii tinere, a încrederii oarbe a necunoscutului, a tensiunii și îngrijorării părinților și a adolescenților care se confruntă cu călătoria complicată a paternității timpurii.

Noutățile de pe TLC nu se opresc aici. Două noi emisiuni bazate pe universul 90 de zile vor avea premierele în seara de duminică, 27 martie, începând cu ora 22:00. Este vorba despre "David & Annie: Cum continuă povestea?" și "Loren & Alexei: Cum continuă povestea?"

În "David & Annie: Cum continuă povestea?", viața se întoarce cu susul în jos pentru cei doi protagoniști, odată cu încercările de a-i aduce pe fratele lui Annie, Jordan (14 ani), și pe verișoara Amber (16 ani) în America. În speranța că o mutare va deschide mai multe oportunități pentru viitorul copiilor, David și Annie călătoresc înapoi în satul lui Annie din Thailanda pentru a-i aduce pe adolescenți. Acolo, ei se confruntă cu numeroase obstacole neașteptate, deoarece drumul spre tutelă poate fi mai greu decât se aștepta oricare dintre ei.

În "Loren & Alexei: Cum continuă povestea?", familia de trei e pe cale să devină o familie de patru. Pe măsură ce data nașterii se apropie, noi peripeții îi așteaptă pe părinți. De la o excursie de ultim moment în Israel pentru Alexei, la cursuri pentru mămici și o excursie înfricoșătoare la urgențe, seria urmărește cum cei doi îl aduc acasă pe noul micuț și se adaptează la viața în patru.


Niciun comentariu despre subiectul „Trei emisiuni noi au premierele pe TLC din 27-28 martie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile