sâmbătă, 12 martie 2022

Universul Walking Dead se extinde cu un nou serial: "Isle Of The Dead"

Încântându-i pe fanii serialului original, care a adunat un public masiv la nivel mondial, AMC Networks a anunțat un nou serial care se va axa pe popularele personaje Maggie și Negan: "Isle of the Dead" va povesti călătoria lor într-un Manhattan post-apocaliptic. Orașul este plin de zombi și de locuitori care au transformat New York-ul în propria lor lume plină de anarhie, pericol, frumusețe și teroare. "Isle of the Dead" va avea premiera pe AMC+ și AMC în anul 2023, primul sezon fiind format din șase episoade.

Actorii Lauren Cohan și Jeffrey Dean Morgan nu doar că vor juca în rolurile lui Maggie și Negan, dar vor fi și producători executivi.

"Este o zi importantă pentru universul în expansiune pe care îl construim în jurul francizei The Walking Dead: adăugăm un nou serial captivant în această colecție și extindem povestea în jurul a două personaje de neuitat pe care fanii le-au iubit, urât și apoi le vor iubi din nou, Maggie și Negan, interpretate în mod strălucit de Lauren și Jeffrey. De asemenea, vom explora acest colț de univers situat pe insula Manhattan, care va fi privit dintr-o perspectivă diferită, prin lentila unei apocalipse cu zombi. Negan, Maggie și fanii serialului vor descoperi o lume nevăzută și nebună a universului TWD. Lauren și Jeffrey au fost întotdeauna colaboratori fantastici, iar acum extindem această colaborare la următorul nivel, cu un nou serial care va duce aceste personaje la limitele lor", a precizat Dan McDermott de la AMC Studios.

The Walking Dead și alte seriale din The Walking Dead Universe continuă să fie titluri de top pe serviciul de streaming AMC+, atât în ceea ce privește audiențele, cât și atragerea de noi abonați. Pe lângă serialul principal "The Walking Dead" (care deja lansează în această perioadă ultimele episoade din sezonul 11, ce va fi și ultimul), serialul "Fear the Walking Dead" (care are deja aproape 7 sezoane) și "The Walking Dead: World Beyond" (care are două sezoane, sezonul al doilea fiind lansat complet și fiind ultimul), serialul "Isle Of The Dead" se va alătura francizei (de anul viitor), împreuna cu serialul "Tales of the Walking Dead" (care va debuta anul acesta). Anul viitor va fi lansat de asemenea și un spin-off ce își va axa povestea pe alte două personaje, Daryl și Carol, foarte apreciate de fanii serialului original.


2 comentarii despre subiectul „Universul Walking Dead se extinde cu un nou serial: "Isle Of The Dead"”:
Costin N.

Deși majoritatea dintre cei care nu au văzut aceste seriale ar crede ca sunt seriale centrate pe zombie, de fapt tema principală a serialelor si acțiunea lor sunt centrate pe oameni, pe umanitate - și deseori pe lipsa de umanitate - si pe modul neașteptat, brutal sau de întrajutorare și deseori strategic în care oamenii sunt obligați să reacționeze - sau să profite - în cele mai radicale condiții pentru care absolut nimeni nu a fost suficient de pregătit. Este de fapt clasică luptă dintre bine si rău, iar invazia zombilor este doar un pretext care dezgolește si arată tuturor adevărata natură a oamenilor. În opinia mea, serialele TWD sunt un masterpiece al genului!

Anonim

Bine punctat, Costin!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile