miercuri, 16 septembrie 2020

Sezonul 11 din The Walking Dead va avea 24 episoade și va fi ultimul. Dar franciza va continua cu noi seriale precum "Tales of the Walking Dead".

AMC a anunțat că seria The Walking Dead se va încheia cu al unsprezecelea sezon. Cu toate acestea, va fi un sezon cu totul special: va fi de fapt prelungit pe doi ani și va fi format din 24 de episoade. Ținând cont și de cele 6 episoade suplimentare din sezonul 10, programate pentru începutul anului viitor, vor exista deci încă 30 de episoade din The Walking Dead care vor fi lansate până la sfârșitul anului 2022.

Cu toate acestea, sfârșitul serialului The Walking Dead nu înseamnă moartea zombilor. De fapt, universul The Walking Dead va continua să se extindă. Astfel, serialul original va fi urmat de un spin-off  axat pe personajele populare ale lui Daryl Dixon (Norman Reedus) și Carol Peletier (Melissa McBride). Debutul noului seriale este programat pentru anul 2023.

AMC dezvoltă de asemenea o nouă serie denumită Tales of the Walking Dead , o antologie cu episoade individuale axate pe personaje noi sau existente, povești din trecutul personajelor sau alte experiențe ale acestora. AMC, colaborând îndeaproape cu Gimple, dezvoltă de asemenea alte câteva proiecte noi și inovatoare bazate pe franciza The Walking Dead.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul 11 din The Walking Dead va avea 24 episoade și va fi ultimul. Dar franciza va continua cu noi seriale precum "Tales of the Walking Dead".”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile