luni, 9 mai 2022

Film Café va avea un nou look din 10 mai 2022

Începând cu 10 mai 2022, Film Café va avea un nou look. Imaginea proaspătă își păstrează principalele caracteristici, dar cu un aspect mai curat, mai modern și mai dinamic, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

"Schimbarea de branding va veni în data de 10 mai, prin reîmprospătarea unor elemente artistice cheie din imaginea canalului. Scopul AMC Networks este de a simboliza atmosfera metropolitană și conținutul premium și sofisticat al "metropolei cinematografiei". Conceptul de brand al canalului rămâne confortabil, reflectând divertismentul de calitate, de aceea menținerea continuității vizuale a fost foarte importantă. Logo-ul nu se va schimba și va rămâne așa cum este în prezent, pentru o identificare ușoară. Elementele vizuale caracteristice canalului vor continua să prezinte clădiri metropolitane 3D, dar într-un mod mai abstract, mai grafic - zi și noapte, în funcție de momentul zilei. Coloana sonoră care însoțește spoturile televizate se schimbă, de asemenea, ușor; motivele muzicale rămân recognoscibile, dar sunt completate de zgomotul agitat și vibrant al orașului", se precizează în comunicat.


Culorile Film Café au fost, de asemenea, actualizate: portocaliu și violet au fost adăugate la actualul albastru turcoaz.

Noul design va fi afișat pe Film Café începând din 10 mai 2022.

"Sub umbrela televiziunii AMC, Film Café se numără printre preferatele telespectatorilor autohtoni. Este prezent de ani de zile cu un branding bine recunoscut, familiar pentru consumatorii de televiziune din majoritatea gospodăriilor, aflați în grupa de vârstă 19-49 de ani. În luna mai, telespectatorii se pot bucura de filme interesante și fascinante, precum trilogia de aventuri fantastice. ”Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților, Întoarcerea la Minele Regelui Solomon, Dracula și Pocalul blestemat”, saga fantastică romantică cu tematică vampiriană Amurg, cu cele 5 filme: Amurg, Lună Nouă, Eclipsa, Zori de zi – părțile 1 și 2; sau personajul preferat din toate timpurile, Piedone, aventuri cu pumni și picioare în Africa, Egipt și Hong Kong", mai precizează televiziunea in comunicatul de presă.


4 comentarii despre subiectul „Film Café va avea un nou look din 10 mai 2022”:
Anonim

Din moment ce emite în HD, ar trebui ca toți cablistii sa îl retransmită in HD, nu doar Vodafone. Ei degeaba se chinuiesc sa transmită in HD, dacă nu ii preia în această rezoluție decât Vodafone România. Bravo Vodafone!

Anonim

Eu sant la vodafone și ma bucur de el in hd !

Anonim

De ce nu îl preia și NextGen ?

Anonim

De ce nu îl preia și DIGI in format HD ? ( la fel ar trebui sa faca si cu Comedy Central , Pro Cinema , Epic Drama , Warner TV , etc ) .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile