miercuri, 18 mai 2022

Toate cele 886 de meciuri de la Roland-Garros, în direct pe platformele Eurosport

- Toate cele 886 de meciuri de la Roland-Garros sunt în direct pe platformele Eurosport

- Experții Mats Wilander, John McEnroe, Barbara Schett și Alex Corretja revin pe ecrane

- Transmisiuni ample și analize complete

Fiecare meci de pe fiecare teren de la Roland-Garros este transmis în direct pe platformele Eurosport în Europa, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

De-a lungul celor două săptămâni ale Roland-Garros, Eurosport va fi destinația perfectă pentru fanii tenisului. Toate partidele, inclusiv calificările care se joacă în această săptămână, se pot urmări live pe platformele Eurosport.

Pe lângă meciurile celui mai așteptat turneu pe zgură al sezonului, Eurosport completează conținutul Roland-Garros cu noi formate de video-uri scurte, analize și reportaje de la fața locului și din Cube, dar și cu cele mai noi știri, pe Eurosport.ro.

Scott Young, SVP Content and Production, Warner Bros. Discovery Sports Europe, a spus: „Roland-Garros nu reprezintă doar punctul culminant al sezonului de zgură, dar este crema cremelor în ceea ce privește transmisiunile de tenis ale Eurosport, cu peste 30 de ani de istorie care ne-au oferit unele dintre momentele legendare ale sportului.”

„Pentru anul 2022, echipa noastră de experți cu titluri de Grand Slam în palmares va aduce poveștile din teren pe ecrane. Fie că este prezentă la fața locului sau în studioul Cube al Eurosport, echipa noastră va aduce fanilor analize complete și îi va face să înțeleagă cel mai bine unde a fost un meci pierdut sau câștigat. Tot turneul este disponibil live și știm că va fi unul special pentru fanii din toată Europa.”


MAI MULT DECÂT UN TURNEU


Novak Djokovic și Barbora Krejickova caută să-și apere titlurile câștigate în urmă cu un an, iar partidele de pe tablourile principale încep duminică, 22 mai, însă toată acțiunea este deja în desfășurare la Paris.

În timp ce superstaruri precum Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Iga Swiatek sau Simona Halep vor intra în joc de duminica, Eurosport transmite în această săptămână turneul de calificări. Mai mult, toate competițiile de dublu și cele în scaun cu rotile sunt transmise pe platformele liniare sau digitale. Astfel, 886 de meciuri de la Roland-Garros pot fi urmărite integral pe Eurosport în Europa.

În România, fanii tenisului vor putea urmări favoritele locale precum Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse sau Irina Begu pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player. Irina Bara, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil participă în turneul de calificări în această săptămână, încercând să acceadă pe tablourile principale de la Paris.

EXPERȚII VOR OFERI ANALIZE DE LA FAȚA LOCULUI ȘI DIN STUDIO


Echipa de experți de tenis a Eurosport va analiza partidele desfasurate de-a lungul turneului. Foști jucători de top 10 mondial, Barbara Schett și Tim Henman vor fi prezenți în studioul Cube din Londra, în timp ce Mats Wilander, John McEnroe și Alex Corretja vor urmări și analiza turneul de la fața locului.

Alături de aceștia va fi și Alize Lim, care după ce și-a făcut debutul în echipa Eurosport prezentând Australian Open, va fi la Paris pentru a le oferi fanilor o perspectivă asupra atmosferei din jurul orașului și a complexului de la Roland-Garros. Alize va prezenta o emisiune zilnică la ora 11:30, înaintea primelor meciuri ale zilei – Alize In Paris.

EXPERIENȚĂ DIGITALĂ UNICĂ PENTRU FANI


Colaborarea pe care Eurosport o are cu jucătorul norvegian Casper Ruud continuă și va oferi fanilor o privire în spatele cortinei de-a lungul turneului. Astfel, în timp ce acesta caută o primă calificare în săptămâna a doua a turneului, un nou episod din Ruud Talk va fi publicat pe platformele digitale Eurosport.

Eurosport.ro va fi site-ul care va oferi fanilor cele mai noi informații și povești de la Roland-Garros, inclusiv segmente precum Players’ Voice, My Social Network, Entourage, New Kids on the Block sau My Playlist, rezumatele celor mai importante meciuri ale turneului, reportaje și avancronici.


Niciun comentariu despre subiectul „Toate cele 886 de meciuri de la Roland-Garros, în direct pe platformele Eurosport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile