vineri, 3 iunie 2022

„Fear the Walking Dead” a ajuns la finalul celui de-al șaptelea sezon

Luni, 6 iunie, AMC difuzează al șaisprezecelea și ultimul episod din al șaptelea sezon al mega hitului „Fear the Walking Dead”.


 Episodul se numește „Gone”/ „Dispăruți” și este așteptat cu nerăbdare de fani din mai multe motive. În primul rând, este episodul care ne dă indicii despre care va fi soarta personajelor în al optulea sezon, mai ales după ce centrul de interes al sezonului curent, fortăreața numită Turnul, a ars, iar supraviețuitorii de pe urma dezastrului trebuie să găsească un nou adăpost, o nouă destinație.

În același timp, în episodul 15, dar și al o sutălea al serialului, publicul și-a luat rămas bun de la un personaj care a fost acolo de la început: Alicia Clark, interpretată de Alycia Debnam-Carey. „Serialul mi-a dăruit atât de multe”, a scris ea pe Instagram, unde a vorbit și despre multele moduri în care „Fear the Walking Dead” i-a schimbat viața.

 „Am avut onoarea să lucrez cu atât de multe persoane talentate, care m-au inspirat. Am avut parte de atât de multe oportunități, cum ar fi să regizez și am creat legături cu fani incredibili care m-au susținut pe parcurs”, a mai spus ea. În plus, 

Alicia nu a murit, ci doar a primit o nouă șansă la viață, ceea ce reprezintă o speranță pentru fanii actriței. În episodul de luni, fanii vor avea parte de o surpriză la final de sezon! În următorul sezon, personajele care au mai rămas în viață după catastrofă vor avea un decor nou și proaspăt și aventuri în afara zonei lor de confort. Desigur, oriunde s-ar duce, personajele nu au cum să scape de zombii care le amenință veșnic existența.


Niciun comentariu despre subiectul „„Fear the Walking Dead” a ajuns la finalul celui de-al șaptelea sezon”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile