joi, 16 iunie 2022

Funcție nouă de corectare a videoclipurilor pentru creatorii Youtube

Creatorii YouTube vor putea să-și actualizeze videoclipurile și să adauge corecții fără a încărca din nou videoclipul, datorită unei noi funcții. Denumită „Corectări”, funcția le va permite creatorilor să suprapună corecții de text pe videoclipurile deja publicate. Când un creator va adăuga o corecție la videoclipul său, spectatorii vor vedea fila care apare în colțul din dreapta al unui videoclip.

Funcția își propune să ofere creatorilor posibilitatea de a adăuga corecții, menținând în același timp nivelul de implicare și comentariile pentru videoclipuri. Înainte de această actualizare, creatorii puteau aborda doar erorile din descrierea sau comentariile unui videoclip, a spus echipa YouTube într-un videoclip postat marți pe canalul Creator Insider. YouTube a explicat că noua funcție este în curs de implementare la nivel global.

YouTube notează în pagina sa de asistență că, dacă un canal are avertismente active sau conținut inadecvat, funcția de corecție nu va fi disponibilă.

YouTube este cea mai mare platformă video din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori lunar. Miercuri, platforma a declarat că rivalul său TikTok, Shorts, este urmărit lunar de 1,5 miliarde de persoane.


Un comentariu despre subiectul „Funcție nouă de corectare a videoclipurilor pentru creatorii Youtube”:
Anonim

Acum câțiva ani au renunțat la adnotări și acum se trezesc că de fapt erau un lucru bun.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile