joi, 9 iunie 2022

Noutățile lunii iunie la AMC Networks

AMC Networks da startul vacantei de vară: un sezon întreg plin cu filme pe toate gusturile, desene animate cu aventuri jucăușe pentru copii si rețete ușoare si răcoritoare pentru telespectatorii pasionați de gătit, anunță radiodifuzorul printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

După finalul glorios al celui de-al șaptelea sezon din Fear the Walking Dead, acum AMC te poarta pe drumul amintirilor si o aduce in prim plan pe Sharone Stone, in partea a doua a filmului Instinct Primar. La Filmcafe este vremea Tânărului Faraon, un film de excepție in trei parți, difuzat 3 zile consecutiv. Copiii au motive de bucurie in vacanta, alături de Minimax si JimJam! La Minimax Barbie revine cu un serial nou-nouț, iar JimJam pune accent pe iubirea dintre părinți si copii, cu ajutorul iepurașilor drăgălași din Ghici cat de mult te iubesc?. TV Paprika este cea care îndeamnă telespectatorii sa mănânce sănătos, venind in sprijinul lor cu doua emisiuni delicioase: Sanatate in bucate si Înnebuniți după rețete.

Vara este despre relaxare, mâncare buna si bucurie ca in copilărie!

Instinct primar II - Recomandare AMC

In 30 iunie, de la ora 22:00

Dr. Michael Glass (David Morrissey), un controversat psihiatru criminalist din Londra, are acum o noua misiune. Trebuie sa realizeze profilul psihiatric al Catherinei Tramell (Sharon Stone). Suspectata a avea legătură cu moartea misterioasa a unui star sportiv, Tramell reușește sa îl atragă pe Glass in capcana sa de minciuni si seducție.

Tânărul faraon - Recomandare Film Cafe

Prima parte: 10 iunie, de la ora 20:05

A doua parte: 11 iunie, de la ora 20:15

A treia parte: 12 iunie, de la ora 20:15

Tut arata, in premiera pe ecrane, povestea faraonului egiptean, unul dintre cei mai renumiți conducători din istoria omenirii. Serialul special si ambițios relatează cum a dobândit putere Tut, precum si lupta sa dusa pentru a conduce Egiptul spre glorie, în timp ce consilierii săi cei mai apropriați, prietenii si iubitele complotează in interesele proprii nefaste. Tut prezinta imaginea captivanta a unei lumi pline de iubiri sfâșietoare, războaie eroice, comploturi politice, conspirații, gelozie si chiar crima – dovedind ca lumea in care a trăit Tut nu a fost prea diferita de a noastră.

Sănătatea în bucate - Recomandare TV Paprika

Din 9 iunie, de la ora 20:30

Tadeusz Muller poarta dragul de gătit in genele sale. Psiholog de profesie, Tadeusz inventează si creează zilnic diverse concepte alimentare. Prezentatorul ne arata ca fructele si legumele gasite in Polonia sunt surse neprețuite de sanatate si o oportunitate inepuizabila atunci cand vine vorba de a prepara mancare delicioasa. Tadeusz viziteaza campurile ca sa inspecteze culturile, iar in bucataria lui prezinta retete care sunt adevarate bombe cu vitamine.

Înnebuniți după rețete - Recomandare TV Paprika

Din 27 iunie, de la ora 20:30

Gazda noastra poloneza, Daria Ładocha ne prezinta niste trucuri atat de simple, eficiente si utile, pe care merita sa le incercati in bucatarie. Ne va pregati, chiar si in cel mult 5 minute, niste mancaruri care vor fermeca atat invitatii, cat si membrii familiei. Impreuna cu fiicele sale, vor dezvalui spectatorilor, in fiecare episod, niste idei si inovatii legate de tema epsiodului respectiv.

Barbie: Duetul prieteniei - Recomandare MINIMAX

Zilnic, de la ora 18:00

Serialul le urmareste pe Barbie si Barbie pe parcursul unui an petrecut la un liceu de arte din NYC, unde isi propun sa inregistreze un demo muzical si sa lucreze pentru a-si finanta visele, totul in timp ce exploreaza orasul poreclit Marele Mar si revin adesea la Malibu pentru a vizita familia si prietenii. Plin de povesti despre prietenie, familie, pasiune si perseverenta, serialul urmareste acest duo special, in timp ce lucreaza din greu si se distreaza urmarindu-si visele.

Ghici cat de mult te iubesc? - Recomandare Jim Jam

Sezon 2, zilnic, de la ora 20:06

Intr-o dimineata, Little Nutbrown Hare se trezeste simtind un miros imbietor. Impreuna cu Little Field Mouse, ei cauta peste tot pentru a afla sursa acestui miros. Un serial despre iubirea unui tata pentru fiul sau si despre legatura stransa care se formeaza in familie.


Un comentariu despre subiectul „Noutățile lunii iunie la AMC Networks”:
Anonim

AMC este și în versiune HD la Digi, un motiv în plus pentru a viziona filmele propuse.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile