miercuri, 29 iunie 2022

Tivùsat își va extinde oferta HD

Operatorul Mediaset din Italia își va extinde oferta HD de pe platforma DTH Tivùsat, începând cu 17 iulie 2022. Pe lângă versiunile HD existente ale Canale 5, Rete 4, Italia 1 și 27, radiodifuzorul va adăuga încă opt televiziuni în HD: Iris, La5, Cine34, Focus, Top Crime, Tgcom24, Mediaset Extra și Italia2.

Astfel, numărul total de televiziuni HD și UHD ale Tivùsat va ajunge la 77, inclusiv întreaga ofertă a radiodifuzorului public RAI (14 televiziuni, inclusiv una în 4K) și Discovery Italia (zece televiziuni).

Telespectatorii care utilizează smartcardul Tivùsat gratuit și un decodor sau CAM compatibil pot recepționa de asemenea șapte televiziuni în 4K.

Platforma Tivùsat prin satelit va dezactiva treptat smartcardurile așa-zise SD, recunoscute după culoarea albastră, începând cu 6 iulie 2022, proces care ar trebui să se încheie în cursul anului 2023. Această decizie este legată de strategia radiodifuzorului de a înceta distribuția televiziunilor în SD, dar si de a îmbunătăți securitatea întregii platforme.

Tivùsat intenționează, de asemenea, să lanseze un nou CAM 4K, care se conectează la televizor prin USB.


5 comentarii despre subiectul „Tivùsat își va extinde oferta HD”:
Anonim

Foarte tare.La noi când vor renunța operatorii de cablu să mai dufuseze canale în format SD

Anonim

Ce tarife au italienii și ce tarife sunt la români?

Anonim

La noi se apără drepturile celor care mai folosesc televizoare CRT. Nu deranjează pe nimeni că aceștia nu mai există :))

Cristi

Anonim, nu e niciun tarif la italieni, e gratis. Modulul CAM cu smartcard TIVUSAT 4K Ultra HD satelit permite vizionarea gratuita, fara abonament, a canalelor TV 4K Ultra HD, Full HD si SD, transmise pe satelitul Hotbird 13 grade Est, din pachetul Tivusat Italia. Modulul se conectează direct in televizorul cu tuner DVB-S2 si CI+ versiunea 1.4. Trebuie doar sa cumperi echipamentul, daca nu il ai deja, de exemplu de aici:

Versiunea 4K:
https://www.receptoare.ro/modul-cam-cu-smartcard-tivusat-4k-ultra-hd-italia/

Versiunea HD:
https://www.receptoare.ro/modul-cam-cu-smartcard-tivusat-hd-italia-we-cam/

Anonim

noi pastram SD-urile pentru ca sunt oameni care nu au televizoare/device-uri compatibile mpeg4 si esti obligat sa ii furnizezi serviciul pe care il plateste. Nu mai discutam de cei cu CRT si semnal analog ... deci mai dureaza !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile