miercuri, 3 august 2022

"Curiosul George" revine în august la Minimax

Serialul de desene animate care va cuceri orice copil este difuzat de Minimax în luna august, zilnic, de la orele 12:30 și 19:30, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Curiosul George este o maimuțică africană, plină de bune intenții, dar care, orice ar face, dă mereu de bucluc. Prietenul lui George, bărbatul în pălărie galbenă, încearcă din greu să aibă grijă de George și mereu reușește să-l scoată din bucluc. Serialul de față, vedeta lunii august la Minimax, abordează teme importante pentru orice copil: ce înseamnă să înveți, ce înseamnă să ierți și cât de important este să fii mereu curios.

George și bărbatul locuiesc într-un apartament în oraș. Portarul are grijă de porumbei pe acoperișul clădirii, dar și de câinele său, Hundley. Apartamentul se află în apropierea parcului nesfârșit, dar și aproape de muzeul unde lucrează profesorul Wiseman și grădina zoologică. Restaurantul bucătarului Pisghetti este preferatul lui George și al bărbatului cu pălăria galbenă, dar mai multe episoade explorează și restul cartierului în care locuiesc cel doi, cu locuri importante și pline de învățăminte precum magazinul de gogoși, magazinul de jucării Dulson, supermarketul, magazinul general și cel pentru animăluțe.

Din când în când, Curiosul George și bărbatul merg la țară în vacanță și pentru a schimba decorul: ei vizitează lacuri, râuri și chiar oceanul, acolo unde George se întâlnește cu prietenii lui, Allie, în vârstă de cinci ani, și adolescentul Bill.

Serialul american este o adaptare a seriei de cărți cu același nume scrise de H.A. Rey și Margret Rey. Curiosul George a apărut prima dată pe ecrane într-un lungmetraj din 2006, iar primul episod al serialului a apărut ceva mai târziu în același an. Fiecare episod are două segmente animate, care împreună durează jumătate de oră, dar există și câte un segment în carne și oase după cele animate, pentru o experiență completă de învățare și divertisment.

Segmentele care nu sunt animate le explică celor mici concepte diverse din matematică și alte științe, și prezintă o clasă de copii care fac diverse experimente, într-un fel distractiv, pentru a le stârni pofta celor mici pentru miracolele științei.


Niciun comentariu despre subiectul „"Curiosul George" revine în august la Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile