miercuri, 17 august 2022

Eurosport transmite Turul Spaniei începând de vineri, precum și un nou documentar

Eurosport transmite cele 21 de etape din Vuelta a España în direct și la cerere între 19 august și 11 septembrie. Experții Eurosport Alberto Contador și Juan Antonio Flecha vor analiza cursa pe parcursul celor trei săptămâni. Documentarul Întreruperea ciclului urmărește tranziția făcută de Anton Palzer spre o carieră de ciclist profesionist, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Al treilea și ultimul Mare Tur de ciclism din acest an este transmis în direct și la cerere de Eurosport. Vuelta a España, sau Turul Spaniei, începe vineri, 19 august, în Utrecht - fiind doar a patra oară în istoria sa când cursa a început din afara Spaniei. Bătălia pentru tricoul roșu ajunge în punctul culminant sâmbătă, 11 septembrie, în Madrid.

Un nou documentar care urmărește progresul schiorului devenit ciclist, Anton Palzer, dă startul transmisiunilor din acest an din Vuelta a España, la Eurosport. Produs în parteneriat cu Red Bull Media House, Întreruperea ciclului (Breaking the Cycle) este un documentar de 45 de minute care poate fi urmărit la Eurosport 1 (joi, 18 august, la ora 19:15) și pe platforma Eurosport Player.

Documentarul oferă o privire în culisele tranziției starului german Anton Palzer de la sporturile de iarnă la ciclismul profesionist, alături de echipa BORA-hansgrohe, având ca scop participarea la ediția din 2021 a Vuelta a España. Acesta prezintă gândurile lui Anton Palzer, el explicând de ce a decis să schimbe sportul pe care îl practica, dar și emoțiile pe care le-a simțit pentru că s-a alăturat unei echipe atât de consecrate și respectate ca BORA-hansgrohe.

Maximilian Haidbauer, Head of Athlete Content la Red Bull Media House, a spus: „Ne dorim să inspirăm spectatorii din toată lumea cu povești pozitive, autentice și neobișnuite. Anton Palzer este un sportiv remarcabil cu o evoluție ieșită din comun și suntem încântați să spunem povestea lui."

Întreruperea ciclului are scopul de a contribui la apetitul fanilor înaintea celui de-al treilea și ultimul Mare Tur al anului, în cadrul căruia slovenul Primož Roglič, fost sportiv profesionist de sporturi de iarnă, la fel ca Palzer, pornește în căutarea celui de-al patrulea succes la rând în Vuelta. Tânărul superstar Remco Evenepoel, câștigătorul Giro d’Italia din acest an Jai Hindey, Richard Carapaz sau Simon Yates sunt așteptați să fie la rândul lor în lupta pentru victorie.

Pentru a ține fanii la curent cu fiecare mișcare din pluton înainte și după fiecare etapă, echipa de experți în ciclism a Eurosport – care îi conține pe Alberto Contador și Juan Antonio Flecha – își va prezenta opiniile și va analiza turul, în timp ce reporterii vor fi la fața locului pentru a vorbi cu oamenii cheie ai cursei în fiecare zi.

Scott Young, SVP Content and Production la Warner Bros. Discovery Sports Europe, a spus: „Angajamentul nostru față de conținut și față de a spune întreaga poveste din jurul unui sport ne-a ajutat să implicăm audiențe record pentru transmisiunile de ciclism masculin și feminin din acest an, inclusiv istoricul Tour de France Femmes. Prezentarea poveștii remarcabile a lui Anton Palzer înainte de ediția din acest an a La Vuelta este cel mai nou exemplu al acestei strategii cuprinzătoare de a le oferi fanilor cel mai bun conținut de ciclism, alături de acțiunea în direct de pe toate platformele.”

„Am asamblat din nou cea mai bună echipă de experți de ciclism pentru a comunica toate poveștile importante din La Vuelta, incluzând accesul de neegalat la cicliști și echipe, pentru a aduce aceste povești spectatorilor noștri din jurul lumii.”


Etape cheie Vuelta a España:

Joi, 18 august, ora 19:15 – Întreruperea ciclului difuzat pe Eurosport 1 și Eurosport Player
Etapa 1 – Vineri, 19 august – Utrecht (23.2km)
Etapa 2 – Sâmbătă, 20 august – Den Bosch - Utrecht (175km)
Etapa 4 – Marți, 23 august – Vitoria-Gasteiz - Laguardia (153km)
Etapa 6 – Joi, 25 august – Bilbao - Pico del Jano (180km)
Etapa 10 – Marți, 30 august - Elche - Alicante (31km)
Etapa 12 – Joi, 1 septembrie – Salobreña - Peñas Blancas (193km)
Etapa 14 – Sâmbătă, 3 septembrie – Montoro - Sierra de La Pandera (160km)
Etapa 15 – Duminică, 4 septembrie – Martos - Sierra Nevada (149km)
Etapa 18 – Joi, 8 septembrie – Trujillo - Piornal (192km)
Etapa 20 – Sâmbătă, 10 septembrie – Moralzarzal - Puerto de Navacerrada (181km)
Etapa 21 – Duminică, 11 septembrie – Las Rozas - Madrid (96km)


Un comentariu despre subiectul „Eurosport transmite Turul Spaniei începând de vineri, precum și un nou documentar”:
Anonim

Se vad la ORANGE DTH la o calitate super!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile