joi, 18 august 2022

Jamie Cooke anunță echipa de conducere a Warner Bros. Discovery în regiune

În urma numirii sale în funcția de General Manager Warner Bros. Discovery CEE, Baltics, Middle East, Mediterranean and Turkey (CEE MENAT) din luna iunie, Jamie Cooke a anunțat astăzi componența echipei de conducere care va coordona compania în regiunea CEE MENAT și pentru rețeaua Pay TV și Agenția Creativă la nivelul EMEA, precizează compania printr-un comunicat remis către HD Satelit .

Jamie Cooke a spus: „Mi-am petrecut ultimele săptămâni pentru a cunoaște liderii din noul business combinat și pentru a afla cât mai multe informații, astfel încât să pot lua cele mai bune decizii în ce privește structura și strategia noastră pentru viitor. Avem o regiune mare, complexă și mă bucură să știu că avem oameni talentați și profesioniști în echipă. Așadar, am plăcerea de a anunța astăzi membrii echipei mele de conducere care, împreună cu echipele lor, mă vor ajuta la coordonarea Warner Bros. Discovery în regiunea noastră.

Roni Patel va fi responsabilă pentru gestionarea licențierii de conținut în regiunea combinată și în țările nordice.

Andrei Grigorescu va fi responsabil pentru Ad-Sales în regiunea combinată.

Cristina Valașutean va fi responsabilă pentru Business Development & Distribution în România, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia.

Kenechi Belusevic va fi responsabilă pentru Business Development & Distribution în regiunea SEE (Bulgaria, Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord, Slovenia și Albania), Țările Baltice (Letonia, Estonia și Lituania), CIS (Armenia, Azerbaidjan, Kazahstan, Belarus, Moldova, Uzbekistan, Ucraina, Kârgâzstan, Georgia, Tadjikistan și Turkmenistan), Zona Mediteraneană (Grecia, Malta și Cipru), Israel și va coordona Commercial Sports Development în regiunea combinată.

Francesco Perta va fi responsabil pentru Business Development & Distribution în regiunea MENA și Turcia.

Grigory Lavrov va fi responsabil pentru Trade Marketing în regiunea combinată și Channel Management pentru TLC și DMAX în Turcia și Fatafeat în Orientul Mijlociu.

Lee Hobbs va fi responsabil pentru Pay TV channel business la nivelul regiunii EMEA (inclusiv brandurile Discovery Channel, TLC, HGTV și ID) și va prelua responsabilitatea pentru EMEA WBD Creative Agency, care va deservi multiple branduri de conținut și branduri de televiziune.

Mabelie Bruijns va fi responsabilă pentru toată Comunicarea din regiunea combinată și EMEA PayTV Networks Business.


Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie lider mondial în media și divertisment, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din televiziune, film și streaming. Compania Warner Bros. Discovery este prezentă în peste 220 de țări și teritorii, localizată în 50 de limbi străine și își propune să inspire, să informeze și să aducă divertisment audiențelor din toată lumea prin branduri și produse precum Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV și altele. Mai multe informații sunt disponibile pe www.wbd.com.


Niciun comentariu despre subiectul „Jamie Cooke anunță echipa de conducere a Warner Bros. Discovery în regiune”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile